Just wanted to clear the air...

Kyara sa:
     
"Säg inte att den här novellen är slut? Jag hittade hit igår natt och läste en massa idag. Bruden du har fått mig att se mobbad ut. Duvet när man sitter ensam på bussen/tåget och börjar garva. Nejmen seriöst. En riktigt bra novell! Jag har gråtit, skrattat som fan, skrikit glatt och bara älskat din novell! Hihi det var typ allt jag behövde säga. Kram."
 
Svar: Först, tack så himla mycket! Suuuuuuperglad att mer och mer folk hittar hit till denna lilla blogg. Nejmen, thannnnnkssss iaf baaaabe! :-* Kärlek till dig!
 
Och som många har frågat. NEJ, jag har inte lagt ner Everything About You. Jag har inte gett upp hoppet än! Superkul att så många gillar den, och hoppas att ni följer den till det allra sista slutet! :)
 
Love you guys! <3 /M
 
 

Raw Love - Handling

Tänk er One Direction två år in i framtiden. De är på toppen av deras karriär. Deras fans antar att de är perfekta, att de inte gör några som helst misstag. Men vad händer egentligen bakom stängda dörrar? Dörrar som är stängda för offentligheten.

 

Zayn Malik: Har precis kommit ur ett två års förhållande med Perrie Edwards, försökandes att lokalisera sitt hjärta.

Harry Styles: Londons stora player.

Liam Payne: Letandes efter sin stora kärlek efter sitt uppbrott med dansaren Danielle Peazer.

Niall Horan: Dejtar Demi Lovato.

Louis Tomlinson: Förlovad med Eleanor Calder.

Addera Canada Meara Serrano till den röran och det resulterar i en katastrof.

 

Canada är 22 år. Utbildad make-up artist. Har en tuff utsida efter att hennes första pojkvän – hennes första kärlek – misshandlade henne under en lång period. Hon är en världsklass bitch till det yttre innan man lär känna henne. Låter inga människor in i hennes värld. I världen där allting cirkulerar runt henne själv eftersom hon har stora problem med att lita på folk.

Kommer från en liten stad i det idylliska Irland, där hon bor med sin mamma och pappa. Ingen vill se den lilla staden – med endast 2000 invånare - mer i backspegeln än Canada. Därför flyttar hon till London för en ny start. Där träffar hon snabbt Jamaica Flore som är en blivande sångerska. När hon senare får chansen att bli stylist assistent åt ett världskänt pojkband - som hon råkar hata - vänds hennes värld upp och ner.

 

Zayn har precis fått sitt hjärta krossat. Han är på en spiral nedåt, och trots killarnas försök att hjälpa honom, vill han inte bli räddad. Inte heller är det bättre att Canada omedvetet är identisk till Zayns ex Perrie Edwards från Little Mix. Canada råkar ha världens sämsta timing, och deras start är den värsta tänkbara.

Även fast de inte vågar erkänna det, behöver de varandra för att dra upp varandra på fötter igen.

Kan han rädda henne? Kan hon rädda honom att komma upp på fötter igen?

Who wins the war?

Find out in Raw Love.

 

**- Don’t you get it Zayn?! Skrek jag. I don’t need your fucking help! I don’t want to be saved! I can’t trust people! Especially not you! 

- Canada! Röt Zayn. I’m not asking for your permission to let me help you! I’m doing it because you need someone in your life!

- I have myself!

- What’s that supposed to mean?! You can’t shut yourself out from the rest of the world!

- That’s exactly what I’ve done for the past two and a half years, and that’s what I’m planning on doing!

- What if I told you I love you? Would you still push me away?**

 

P.S, snälla notera att denna fanfic inte är en sago berättelse där allting går rätt. Nej, istället visar den trista sanningen bakom förhållanden och kanske inte slutar lyckligt ändå.


Canada kommer alltså se ut som Perrie Edwards:

One Direction, som One Direction:

Look, they're running home to you!

Leigh-Anne Pinnock som Jamaica Flore:

Snälla, notera att hon egentligen inte ska vara identisk den riktiga Leigh-Anne, då skulle det vara creepy om båda Canada o Jam var det. Dock kommer hon bara vara lik henne, inget som kommer nämnas ;)


HOPPAS NI GILLAR DENNA FANFIC ÄVEN FAST DET INTE ÄR HARRY SOM KOMMER VARA "THE MAIN MAN YOW" nej men tyckte Zayn passade bättre ;)

Ska fixa med första kapitlet nu!!! :D


Confessions, confessions.

Hej kära läsare!
 
Hmm, vart ska jag börja? Så mycket att säga haha!
 
Men först av allt. Förlåt att jag aldrig uppdaterar. Dels för skolan (funderar seriöst på att ta en förtids pension -.-), men den största delen är för att jag har tappat intresset helt för Everything About You, tyvärr :/ Älskar att skriva om Fame och hennes upptåg lol, nej men. a a a. Det är assvårt att komma på nya roliga och ironiska handlingar, pröva själva om ni törs.... Jag har slutet klart men vet inte hur jag ska skriva det...
 
Jag kommer därför lägga denna novell åt sidan för att försöka hitta inspirationen igen. SOZZ BABES!
 
Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.......
 
Jag kommer börja på en ny novell! o_O Den kommer heta "Raw Love" som jag sagt tidigare. Fast jag undrar om den ska heta "Skyfall" ist.....? Blegh... Kommer lägga upp handligen snart! Love you babes!
 
/Madde
 

Everything About You, Chapter 18 - Eleanor Fucking Calder

Jag återvände till mobilen och kollade med sömniga ögon på skärmen. När jag väl förstod vad som stod i meddelandet kände jag mig helt fullvaken. Jag läste om sms:et minst femton gånger innan jag vände mig mot Harry. Han kollade medlidsamt på mig och jag kämpade tillbaka tårarna.
 
"Just saw the pictures. You clearly don't like me as much as I like you. I'm sorry, but we're over. /Logan F."
 
Säg hej till Faamia Malik som inte kan ha ett förhållande längre än i någon månad.

Faamia's perspektiv:
 
Watford.
 
En plats jag aldrig kommer besöka igen.
 
Varför?
 
För att människorna är så pantade att de kastar glasflaskor på vägarna så bilisterna får punka. Denna händelse var tvungen att hända när vi endast var TJUGO minuter från London, och eftersom Harry var den sista jag ville gråta inför så höll jag inne alla känslor.
 
Jag visste på långa vägar att detta inte skulle fungera efter ett tag. Men som tur var Harry för upptagen med att svära och sparka på däcket för att märka något.
 
Tur det eftersom jag är en som en öppen bok.
 
Alla ser igenom mig. Till och med en blind person skulle lyckas. Jag var en misslyckad människa som precis hade krossat ett hjärta, men även mitt eget. HUR lyckas man med det om man inte heter Faamia Malik?
 
Jag stod lutad mot bildörren medan jag petade på det krossade glaset med foten. Det krossade glaset symboliserade numera mitt inre organ, även kallat hjärta.
 
När blev jag så djup och ledsen?! Vad händer med mitt liv?
 
Jag är inte som Kelsey när hon blir dumpad. Hur vet jag hur hon är när hon precis har blivit dumpad? Jo, när hennes pojkvän Ben, Benny, Boris? Någonting på B, gjorde slut så lämnade Harry henne på min dörrtröskel eftersom han inte kunde hantera Kelsey's tårar. Jag fick sitta med henne i två timmar, trösta henne, röra vid henne (INTE ENS FEMTON DUSCHAR FICK BORT KELSEY LUKTEN, ISCH) jag lät henne till och med gråta ut på min axel. Jag kan ju konstatera att den tröjan var missfärgad tack vare allla femtioelva lager smink hon hade på sig...
 
Det var min favorit Ramones t-shirt! Okej, okej. Harry's favorit tröja...
 
Men saken var att jag inte ens fick ett tack, utan när hon insåg att hon hade berättat alla sina hemligheter om sitt förhållande (MÅNGA och väldigt.... ja, Kelsey-ish saker) så fnös hon örfilade mig och stormade ut ur lägenheten.
 
Hon var en Oompa Loompa och inget/ingen kunde ändra det.
 
Om ni inte vet vad en Oompa Loompa behöver ni får en high five...
 
Med en hammare...
 
I ansiktet...
 
Oo, Fame jiddrar med alla!
 
- Could you please stop fantazise for a moment? utbrast Harry surt. I'm trying to talk to you, but it's like talking to a bloody brick wall!
- Could you do me favor and just shut the fuck up! fräste jag argt. You have no right to tell me what to do! I've just been rejected by Logan, and I recently understood that I love him. So don't fucking talk to me until you've fixed the issue!
 
Jag avslutade och kollade ursinnigt på Harry. Hans uttryck mjuknade efter en liten stund när han såg att jag grät. Jag insåg själv att tårarna rann nedför mina puffiga kinder. See what I did there? PowerPUFF pinglorna, PUFFIGA kinder.
 
I'm a top nigga yo!
 
- Fame, don't cry, mumlade han. I hate it when you cry. Mostly because of your puffy cheeks. They kind of blow up.
 
Han demonstrerade mina "ballong-kinder" som han kallade det. Jag pms:ade på honom och hoppade surt in i bilen. Såklart kunde jag inte hålla inne tårarna.
 
Faamia Malik allihopa!
 
Två timmar senare hade vi lyckats ringa en bärgningsbil och Louis och Eleanor var på väg. Mina bästa vänner som jag saknade otroligt mycket. Min lilla Eleanor gosebjörn. Den spinkiga, långa samt vackra jäveln var en underbar människa som man inte kunde undgå att förälska sig i. Louis förtjänade henne lika som Zayn förtjänade Perrie.
 
Alla dessa jävla fucking vackra människor som sänker ens självförtroende till noll.
 
Tss...
 
Jag hade inte pratat med Harry någonting utan kollade bara surt på honom då och då. Han höll på med sin mobil nästan hela tiden. Själv fick jag sysselsätta mig själv vilket resulterade i ett tumkrig, mot mig själv... igen. Denna gången vann den vänstra eftersom den körde en karatespark. Dumma tumme som fuskar hela tiden!
 
Jag slutade snart eftersom jag måste ha sett riktigt dum ut.
 
Jag hörde en bil tuta och parkera framför Harrys Range Rover på väggrenen. Ut kom Louis och Eleanor. Vänta, Zayn? Vad fan gjorde han här?
 
Åh.
 
Han måste ha sett bilderna på mig och Harry eftersom han höll ett allvarligt uttryck. Eleanor skyndade sig fram till mig och la sina trygga armar runt mig. Eftersom hon var minst tio centimeter längre än mig så tryckte jag kinden mot hennes nyckelben.
 
Jag kände hur hon snyftade till och jag kollade på henne. Hennes ögon var tårfyllda och hon log stort.
 
- Ellephant! utbrast jag. Don't cry babe!
- I've just missed you so much, sa hon genom tårarna. Happy tears.
 
Jag kände ett par armar runt mig och jag doftade Louis' bekanta doft. Då öppnades mina tårkanaler och tårarna strömmade nedför ansiktet. Vi var precis som i Harry Potter "The Golden Trio", med undantag att det är två tjejer och en kille. I Harry Potter är det Harry, Ron och Hermione.
 
- I've missed you Fame, sa Louis i mitt öra.
- I've missed you too Lou, hulkade jag och vi släppte varandra.
 
Jag skickade en blick i Eleanor's håll som betydde "jag behöver prata med dig och Sutton sen". Hon nickade neutralt och torkade sina tårar. Jag föll sedan in i Zayn's famn. Hans omfamning var precis som mammas, tröstande och trygg. Vårt syskonband var speciellt. Vi bråkade sällan, var som bästa vänner och var nästan som ett par förutom allt det fysiska.
 
Jag antog att det berodde på min speciella personlighet...
 
Fast jag visste inte säkert.
 
Eleanor höll min hand med ett hårt grepp och hon ledde mig in i bilen medan killarna langade in bagaget. När alla väl hade tryckt sig in i Louis's lilla bil så var stämningen minst sagt spänd. Speciellt mellan mig och Harry. Vi hamnade bredvid varandra. Jag började tro att karma verkligen inte hade mig på sin favorit lista. Vi utbytte några blickar då och då men vände bort huvudena lika fort som man sa 'Quidditch'.
 
Harry Potter business.
 
Twilight människor wouldn't understand.
 
Taylor Lautner och hans magmuskler var det enda lilla skälet varför man ens kollar på filmerna.
 
Jag satt i Eleanors knä och det började göra ont eftersom hon hade så beniga ben. Besvärat skruvade jag på mig så att jag satt gränsle över Eleanor, med ryggen lutad mot framsätet.
 
- Much better, sa jag.
 
Eleanors uttryck sa att hon även tyckte det. Jag hade kanske lagt på mig nåt kilo efter bröllopet... Eller så hade jag också ett benigt arsle som Sutton säger hela tiden.
 
"You girls are seriously thin as fuck! I'm the only one with flesh of us three. Niall said he likes more curvy bums. As in mine."
 
Sutton Chandler. En självsäker, egoistisk mutherfucker. Hennes ord inte mina!
 
Louis satt och konverserade med Zayn i framsätet om deras nya album. Take Me Home skulle det heta och jag var med när de spelade in de flesta låtarna. Så cool är jag yow. Preach nigga'!
 
En timme senare hade vi kommit fram till lägenheterna. Jag hoppade ut och föll ned på marken.
 
- Louis William Tomlinson! morrade jag. You drive like a fucking maniac! I'm so sick right now...
- Faamia, I do not, and I repeat, I do not drive like a, quoting "fucking maniac!", sa han och härmade min dialekt.
 
Eleanor high fiv:ade Louis och jag himlade med ögonen när jag försökte ta mig upp från marken. Min koordination var ju som en liten bebis som precis lärt sig krypa. Zayn tog tag i mina sidor och lyfte upp mig på fötter. Jag tackade honom och tog min väska, Eleanor i handen och stormade iväg mot min lägenhet.
 
Jag låste upp dörren och drog med mig Eleanor in. Hon låste dörren bakom oss och vände sig sedan mot mig.
 
- What happened between you and Harry?! utbrast hon. I saw the pictures, but what is he up to? He's dating Miley for God's sake!
- I don't know, mumlade jag. I can't even locate my own feelings. Logan dumped me. Via text. Only because of the almost kiss I shared with Harry. That "kiss" happened because the tension between us were so unbearable! He admitted he had feelings for me, but he hated himself for it. How d'you think that makes me feel? I feel like a fucking hurricane right now! Only because he kissed me at the wedding! That fucking bastard....
- He did what?! utbrast Eleanor.
- He kissed me. You know when two lips pucker and collide.
- Spare me the bullshit Fame! Tell me everything now.
 
**
 
Eleanor vägrade lämna mig den kvällen. Kanske för att jag grät konstant slutade inte prata om hur mycket jag hatade Harry, men även om alla hans perfekta delar. Hon ringde Louis och bad att han skulle komma med Ben & Jerry's och Powerpuff pinglorna dvd:erna som var hemma hos dem.
 
Jag grät hela tiden och lyckades tillslut somna.
 
När jag väl vaknade satt Zayn på sängkanten och kollade på mig.
 
- Zayn, muttrade jag. Why are you watching me sleep?
- I was just about to wake you up, sa han. We're heading out. Get dressed.
- What's the time?
- One o'clock.
 
Jag muttrade några svordomar och drog mig ut ur sängen. Någon mäster outfit blev det inte heller, utan jag tog på mig det närmsta. Ett par prickiga shorts med en Zayn's gamla vita t-shirt över, samt en jeans väst och Nialls supras.
 
Jag drog ett par sömniga fingrar genom håret och gick ut till hallen där Zayn väntade. Vi låste bakom oss och han drog med mig ut på stan. Ännu hade han inte sagt något utan hade bara gett mig blickar. Blickar som jag förstod handlade om Harry.
 
Fuck...
 
Paparazzis följde efter oss och jag suckade irriterat.
 
 
Vi gick in på vårt favoritcafé i London; Club 7-teen. Det låter som en klubb eller något liknande, men nepo. Det var ett hippie/indie café med lite mystisk inredning. Stora, mjuka fotöljer stod runt små triangulära bord.
 
Triangles is the shité.
 
Hippie-tjejen i kassan stod där som vanligt. Hon skickade en ogillande blick i mitt håll. Bara för att jag har tappat flera koppar. Hon skulle ha börjat ge mig pappkoppar om inte Zayn följde med. Vi beställde vår frukost och satte oss vid vårat vanliga bord, längst in i hörnet. Zayn hade fortfarande inte sagt något till mig utan fortsatte att iaktta mig. Jag började snabbt känna mig obekväm.
 
- Have you lost your ability to speak or what? frågade jag irriterat. It's not my fault that Harry's a fucking bastard!
- Yeah, what really happened between you and Harry? frågade han. I haven't asked him yet.
 
Jag kollade på honom med en generad min.
 
- Well, you were there most of the um... week. Uh, I shared the cigarette with you, Harry made me pissed off, so I stormed back inside... And um...
- Please don't tell me he kissed you, mumlade Zayn och blundade ansträngt.
 
Mina ögon tårades. Jag knöt händerna så hårt att knogarna vitnade.
 
- If I would tell you, I would lie, and you always tells me it's wrong to lie...
- And you kissed him back, right? avbröt Zayn och försökte hålla ilskan inom sig.
- I don't really understand why you're so interested? It's my life! My decisions!
- I know Faamia, suckade han. You're my babysister and I love you, but you're making it difficult for me right now.
- You won't, like, disown me, right? frågade jag skräckslaget.
- Of course not.
 
Jag log igen och vår frukost anlände. Jag anade att hon var så irriterad på mig att hon hade saltat mitt bröd tre matskedar för mycket. Klagade gjorde jag inte, jag ääälskade salt... Jag mm:ade glatt åt det underbart goda brödet och skickade en nöjd blick åt hennes håll. Hon rynkade på näsan och vände sig tvärt om.
 
1 - 0 till mig...
 
Suck on that biatch...
 
**
 
Att resten av veckan inte flöt sagolikt, var en underdrift. Den flöt inte ens på, den hackade sig framåt. Sakta och bullrigt. Men vad kunde jag förvänta mig? Om man hette Faamia Malik, precis hade gjort slut med en viss Logan Fieldman och denna nyhet på något sätt hade kommit ut i media så kan det inte sluta med något annat än kaos. Jag kunde fortfarande inte förstå vad som verkligen hade hänt mellan mig och Logan. Det blev så mycket mer verkligt när vi träffades för att reda ut allting.
Till och med Logan tyckte det var lågt att göra slut över sms efter att jag hade lämnat ett en timmes meddelande på hans telefon om alla skälen varför jag hatade Joe Jonas.
 
1. Han dumpade Taylor Swift över sms. Gångra den med 100 och du får svaret jaow.
 
På något sätt hade paparazzis lyckats följa efter oss, missuppfattat allting och döpt den presshistorian till; "Fieldman & Malik, reunited?"
 
Njaaaaaa, liten lögn va?
 
5803325278_02e3a98fb1_z_large
 
Logan höll bara sin arm runt mig eftersom han inte ville riskera att jag skulle bli påkörd eller något dylikt eftersom det skulle kunna hända. Plus att jag hade på mig höga klackar från photoshooten samma dag så jag var väldigt vinglig, vilket förklarar min hand på hans mage.
 
Jag hade även fått ett samtal från min pappa som undrade om jag hade gjort slut med Logan, om jag hade sagt ja till honom, om tidningarna hade rätt.
 
Klängapa...
 
Suck.
 
Medan min vecka hitills hade varit kass, hade killarnas vecka aldrig varit bättre. (-.-) De hade åkt till VMA's i Amerika och hämtat hem TRE priser.
 
Wot.
 
Jag borde ha fått en i alla fall. Jag menar, en månman borde alla få. Fast den skulle väl säkert gå sönder efter en dag. Nej föresten. Efter en minut skulle jag säkert ha tappat den eller ha förstört den.
 
Story of my life.
 
De hade nu kommit hem, för att sedan åka vidare till Australien. Jag hade bestämt mig för att inte följa med så jag kunde sörja mitt patetiska liv i ensamhet. Jag sörjde med Ben & Jerry's, Nutella, Titanic och många näsdukar.
 
Buhu...
 
Lonely wolf Fame. Aoooooooooooo!
 
Plötsligt avbröt en hög knackning mina tankar. Jag skrek till irriterat och öppnade dörren. En spinkig människa, även kallad Eleanor Calder störtade in och for in i vardagsrummet. Hon drog upp persiennerna och jag pep till. Mina ögon hade inte sett dagsljus på jag vet inte hur länge.
 
What can I say? Vampire genes peeps...
 
- El, what are you doing here? muttrade jag och drog filten tätare runt min kropp.
- Ugh, what's that smell? fnös Eleanor och höll för näsan. Have something died in here?
- I hope not.
 
Hon kollade ironiskt på mig och jag flinade till svar. Hon gick sedan in i mitt sovrum med bestämda steg och jag placerade mig i soffan igen. Titanic stod på och det var scenen när Jack åt middag med Rose och hennes vänner. Jag dreglade lite över den unga Leonardo DiCaprio innan Eleanor kom gående med min resväska i högsta hugg.
 
- Where are you heading? frågade jag skeptiskt.
- We, are heading south, sa Eleanor. Because we are going to Australia.
- Ooooh heeeeell to the no! Harry's tagging along El! I can't see him right now! I'm a state!
- Yeah. You should get gum, your breath stinks. You're coming.
- Bu-
- No buts! Go get showered, now!
 
Jag morrade lågt och satte iväg.
 
Om jag visste vad som skulle hända i Australien, skulle jag aldrig ha följt med.

HEMSK MELLANDEL. FYFAN. SKIT.
 
JAG.ÄR.SÄMST.PÅ.ATT.UPPDATERA. UGH....
 
BLEEERGH.
 
image

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu