Everything About You, Chapter 21 - Like An Animal

"Get changed quickly, now we have to find me a dress. You have to help. Niall will drool when he sees me! Ah, I love shopping!" sa hon glatt och gick iväg.

 

Kvar stod jag och ville bara sjunka igenom marken.

 

Nåja.

 

Karma is a fucking backstabber. -.-


Faamia's perspektiv:
 
Hur tänkte arkitekterna när de byggde ett badrum för dvärgar med en pytteliten spegel? Logiken fanns inte där liksom... Inte ens en liten gnutta.
Nu kan ni tänka er hur tre kvinnor kämpar för plats framför spegeln. Jag hade redan blivit armbågad i ansiktet av Sutton.
 
Nämen puss på dig med.
 
Eleanor var minst femton centimeter längre än oss båda så hon stod lugnt och sminkade sig längst bak med en bra syn på spegeln. 
 
Skinny bitch.
 
"Sut, I love you and all, but give me some space please, I need to look posh and I can't when you're standing in the way you... you.. uh... fatarse." morrade jag och hon bara sände en hotfull blick i mitt håll.
"Atleast I have a bum you bumless stick," flinade Sutton och Eleanor fnissade i bakgrunden.
 
Jag lipade till svar och tog upp kajalen från Suttons make-up bag. Som ni kanske förstår är jag en dum idiot med två hjärnceller och kan därför inte sminka mig själv. Jag tror inte att jag äger smink alls. Jo, juste. En mascara som jag fick med en tidning en gång. Den visade sig vara värdelös då all mascara på något sätt hamnade under ögonen istället för på ögonfransarna...
 
Mindfuuuuuck...
 
Jag tittade på kajalpennan med stora ögon.
 
"Do you want me to.. do that?" frågade Eleanor snällt och tittade på föremålet i min hand.
"Yes please," muttrade jag generat och räckte henne den.

*
 
En halvtimme senare var jag helt klar. Eleanor hade lyckats bättre än min mamma hade på bröllopet. Vilket var en riktig bragd. Mascaran satt på ögonfransarna och jag såg genast fem år äldre ut.
 
Eleanor förtjänade en cupcake.
 
Just sayin...
 
"Wow Fame, who let the slut out from the sluthouse?" frågade Sutton glatt. 
"What?! There's a slut here?!" skrek jag och tittade mig förskräckt omkring. 
"No, you- oh never mind retard," suckade Sutton.
 
 
Där steg jag precis ett steg upp på retard-skalan.
 

Iklädd den satinröda klänningen och ett par skyhöga klackar (som jag inte kunde gå i) var jag redo att gå till klubben. Jag verkligen kände mig verkligen som en sexymama, mest pågrund av de underkläderna jag hade på mig för tillfället.
 
Grrrrrr....
 
Sutton hade på sig en svar/guldig klänning som satt klistrad på hennes kurviga kropp. Men Eleanor tog alla pris då hennes klänning var slampigast, hon hade på sig en vanlig svart cocktail klänning som slutade precis under hennes (icke-existerande) roompa, ryggen fanns inte utan istället fanns en djup djup u-ringning.
 
Sexymama's.
 
Vi småbörjade festen på rummet med några få drinkar och nån cigarett. Zayn lämnade ett paket i mitt rum så what the fuck...? YOLO BITCHEZ.
 
Vi började fnittrigt dra oss ner till lobbyn där pojkarna väntade och hade gjort i över 40 minuter.
 
Mohahahahahah.
 
Hissdörrarna öppnades och vi klev ut i den lyxiga lobbyn med marmor golv som var så blankt att man kunde spegla sig i det. Jag tittade genast ner och gjorde mitt kända duckface i golvet.
 
"Fame?" frågade Lou skeptiskt. "Are you making a duckface...?"
"Uh, no... I was just... About to kiss the floor." svarade jag och böjde mig ner.
"No, don't!" hörde jag Zayn säga och tog tag i mina armar.
 
Han ställde mig på golvet som om jag var en liten docka, pffft... Och jag la armarna i kors. Ändå så kände jag blickarna på mig. Jag tittade upp och muttrade ett "What?" Han skakade på huvudet och greppade Perrie's hand.
 
"Wow, you look so lush! 'Bet you will be sore in the pleasure area by tomorrow. Wait...-"
"That's enough! Let's go now!" utbrast Zayn och vi gick mot limousinen som väntade utanför.
 
Jag rodnade medan alla- inklusive Perrie - skrattade högt. Kan någon frivillig sy ihop min mun omedelbart?
Men jag kunde inte hjälpa hur jag betedde mig runt Perrie! Hon var min girlcrush...
 
Perrie Louise Edwards, can I (fuck) marry you...?
 
Utanför hotellet stod det ett tiotal paparazzis och jag bad till de högsta Ghandi makterna att jag inte skulle snubbla i Eleanor's skyhöga klackskor. Men jag klarade mig (tack och lov!) till bilen och hoppade genast in bredvid Niall och Sutton. Det var en parkväll ikväll och jag hade tydligen missat det. Jag satt och tittade tafatt på alla andra som hade en partner. Louis hade Eleanor, Liam hade Danielle som hade flygit hit, Niall hade Sutton, Zayn hade Perrie. Vem hade jag?
 
Ben & Jerry's. Who needs men when you have Ben & Jerry's.
 
Sant.
 
Oj, glömde ju såklart Harry eftersom she-who-must-not-be-named inte kom förens imorgon. Glömde även säga hur jävla sexy mama han var ikväll. Iklädd en vit skjorta och ett par tajta mörkblåa chinos som var uppkavlade till anklarna. Hans hår var lockigt som alltid, med hade mer volym och var stylat på ett sätt som fick mina 'ladyparts' att go crazy.
 
Han lyckas vara lika snygg som alltid.
 
Suck.
 
Han skulle kunna vara iklädd en sopsäck men fortfarande vara lika sexig som alltid.
 
En till anledning till den oändliga listan varför jag hatar Harry Edward Styles.
 
 
Efter ungefär 19298175381932 timmar, nej en halvtimme, anlände vi till klubben "Harbour". Musiken pulserade redan utanför klubben och vi gick in i en samlad trupp. Jag hamnade såklart längst ut, bredvid Sutton som höll både min hand och Niall's.
 
Cheater.
 
Eftersom vi var så många på bredden skulle jag nog gå in i en dörr eller vägg när som helst. Jag blundade och inväntade smällen. Jag öppnade ena ögat lite och såg till min förvåning att jag inte hade gått in i någon/något.
 
Var turen faktiskt på min sida?!
 
*Bonk*
 
"Apperantely not," muttrade jag och tittade ondskefullt på väggen framför mig, samtidigt som jag höll om min näsa.
 
Ingen i gänget ens uppmärksammade mitt missöde, något jag var tacksam över. Om nån hade sett skulle alla börja skratta åt mig. Fast... Jag börjar väl bli van nu...
Gänget drog ut på dansgolvet direkt och jag smet undan för att sätta mig i baren. Jag hade ingen lust att dansa än. Det var en rutin jag hade. Dricka mig så full att jag inte kom ihåg något, gå ut på golvet och dansa mah ass off och följa med en främlig hem.
Eller... Det var en rutin jag hade innan jag träffade Logan som jag tänkte börja med igen.
 
 
Hur mycket klockan var hade jag ingen aning om, men jag visste att jag inte hade förståndet kvar. Det försvann nånstans efter den sjunde vodka shoten. Jag visste även att jag dansade som en getingstucken åsna. Resten av gänget jag hade kommit hit med hade redan åkt hem och jag visste inte hur jag skulle komma hem.
 
Men ni vet vad man säger.
 
Yålå bitchezzzz.
 

Harry's perspektiv:
 
(Lyssna på låten)
 
"We're heading back to the hotel now," slurrade Louis och Eleanor fnittrade högt. Hennes händer letade sig in under hans tröja och Louis skrattade högljutt. De gick utan att säga något med och själv satt Harry kvar på samma plats han hade suttit på hela kvällen. I baren. Framför sig hade han ett orört glas med en drink. Han kunde inte förmå sig att dricka det.
 
Hans blick for ut för att titta på det han hade iakttagit ända sen han kom hit. Rött var verkligen hennes färg, tänkte han för sig själv och granskade med stora ögon Fame som for fram och tillbaka. 
 
Hon hade ögonen stängda och vickade på sina höfter till musiken. Hennes långa ben blev dubbelt så långa i hennes skor och Harry suckade för sig själv. Hur kunde hon attrahera honom så mycket? Hur lyckades han falla för henne? Men det var precis det han hade gjort. Fallit. Djupt, blindt och handlöst hade han förälskat sig i Faamia Malik.
 
Han märkte plötsligt att en Conor Maynard dundrade ut ur högalarna.
 
She knows what I want but she's bad for me
She gets what she wants when she's touching me
I should've known better but she took my self control
 

Han tog till sig orden och reste sig målmedvetet upp ur stolen.
 
Faamia's perspektiv:
 
Musiken talade till mig. Jag var övertygad då jag hade tappat kontrollen över mina höfter som stod och skakade. Jag använde all min arm styrka för att hålla dem stilla. Plötsligt kände jag hur någon pressade sig upp mot mig och höll mina höfter i ett hårt grepp med sina stora händer.
 
You can take my heart like a criminal
Won't you make me believe I'm the only one
 
Ett par läppar pressades mot min hals och min hand for genast upp för att trycka hans ansikte närmare mig. Vänta.... Lockar?! Jag snodde runt och såg Harry fucking Styles stå där.
 
FUCK ME FUCKING SIDEWAYS.
 
Literally...
 
Han kupade mina kinder med sina händer och kysste mig passionerat. Jag ville skrika och gråta på samma gång. Det var en obeskrivlig känsla jag fick när jag kysste Harry. Mina knän ville ge vika, Harry märkte säkert det för hans starka arm las runt min midja för att lyfta upp mig.
 
So grab me by the neck and don't you ever let go
Mess me up so good until I'm begging for more
You can tear me apart like an animal, like an animal
Animal
 
**
 
(Kommer skriva detta på engelska då jag tycker det låter bättre... Eh, om ni är obekväma med sånt här "sexy times"... Läs inte... Ja, eh... Nåt haha)
 
 
"Your room or mine?" he murmured with that sexy low voice that made me go wild.
"Mine."
 
We made our way upstairs, giggling and kissing like a pair of wilddogs. I mean, I'd longed for this moment since 2010, so I was going to make every second rememberable.
With a shaky hand I unlocked the door with Harry's hands roaming my body roughly. I closed the door shut behind us and his lips crashed on my own before I could say Quidditch!
 
Ooops, there went my ovaries.
 
A firework of emotions exploded inside of me and I let a moan escape my lips. This was too much. Waay too much. I parted my lips slightly so his tongue could roam my mouth. While our tongues battled for dominance, I felt his big hands pulling me closer to him so there weren't any breathing space between us. I didn't know where to put my hands so I entangled them in his hair.
 
A deep growl escaped his mouth as he slowly unzipped my dress. Thank Ghandi for push-up bra's! His large hands grabbed my thighs and he lifted me up with my legs 'round his lean waist. The sober me would've slapped myself. Even though I wanted to sleep with him, I couldn't. He had a girlfriend.
 
But the drunk me thought - unfortunately - screw that! I'm screwing the hotness that is Harry Edward Styles.
 
Bitchez bee liike whoot?
 
He walked into the kitchen, not letting go of my lips once, and sat me down on the kitchen island. This was too slow for my liking, being the hot tempered girl I am. But Harry had other plans since he had the speed of a snail in everything, and I mean everything, he does. My abdomen was starting to ache because I wanted him. In every fucking sense of it!
 
He suddenly stopped, and I groaned impatiently. He just smirked at me and undid the buttons of his dress shirt slowly. I was going to murder him! I aggresively ripped the shirt off and he leaned closer to me. I let my hands roam his broad shoulders and pressed him up close to me. The feeling of skin against skin was... Unbearable. I needed him, now. He withdrew his lips and I sighed yet again. 
 
"I want you," he murmured almost pleadingly in my ear before he left featherlight kisses on my throat and collarbones.
 
His hot breath leaving goosebumps all over my body and I shuddered violently. He leaned his forhead on my own and kissed my nose. I sobered up pretty quickly after that. I stared into his dark eyes, which were filled with lust, and grinned. I leaned forward and kissed him with all the passion I could muster before I whispered: "Have me."

I FUCKING DID IT! OMFG I'M AWESOME! Detta kapitel har varit sjukt svårt att skriva... HOPPAS verkligen ni gillar detta! Har haft panikångest hela veckan, inte bara över detta utan massa annat haha! Nej men... OMFG FARRY IS HAPPENING GUISE!!! :D
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu