Bara för att hålla er medvetna!

Hej där! Det är nu äntligen Clara som skriver! Jag känner mig oerhört dum som låtit underbara Madde sköta novellen helt själv nu! Men under nästa novell är det sagt att jag äntligen ska vara med igen! (om det fortfarande är bestämmt?) så jag hoppas att ni fortsätter kolla in här och är bäst!
Sen så vill jag bara säga att anonyma kommentarer är inte annonyma! Det finns hemsidor där man kan kolla upp IP nummret och spåra det så ni som kommenterar elaka kommentarer kan väl tänka på det! ;)
Ha en fortsatt super dag så hörs vi snart!
Många kramar Clara

Gammal bild på oss <3

Bläk

Hej alla små söta läsare!

Jag har INGA och då menar jag INGA ideer kvar till denna novell! Därför har jag inte skrivit något på typ fyra-fem dagar...

SHAME ON ME.

Så jag funderar på att avsluta den här novellen och sen börja på en ny? Förlåt för att den blev ganska kort, men jag gillar inte att göra för långa noveller och dra ut på allting!

Så jag ska avlsuta den här och sen skriva en summering till den nya novellen! Yääääyyyyyee.

/Maadddeeeee

Slutet kommer antingen SENT ikväll eller imorgon. LOOK OUT PPL!

Svar

Anonym om Someone Like You, Chapter 33 - Love is louder.:
Jag älskar dina bilder !!! Hur gör du dom ? <.{
Jätte bra kapitel btw ;*


Svar: Haha, va kul! Jag hittar dem på internet men gör vissa själv. Tack, betyder mycket <3

OMGMGGGG

BESÖKS REKORD! WOOOWOOWOWOWWWW

101 UNIKA OCH 176 SIDVISNINGARRRR!!!

ÄLSKAR ER ALLA, ALLLAAAAA ÄLSKAR JAG AAASMKT!




Har någon märkt att jag älskar såna här bilder? jag är HYYYYPERRRRRRRR!!!

Made my day!

Linn om Someone Like You, Chapter 29 - Moving on.:
Anonyma Jävel! Är du pantad? Liksom helt cp? Ursäkta men jag tror fan det. Är man ett fan av One Direction som består av 5 personer Älskar man alla lika mycket, ingen ser varken sämre eller bättre ut, då alla är otroligt vackra och underbara på sitt eget sätt. Ingen sjunger sämre eller bättre då deras röster är olika från person till person. Jag tycker Almänt synd om dig, Är du en liten p12:a utan liv, ? och att be Liam bli personen istället för Louis? Aww C'mon, Bitch! Va glad för att Denna bloggerska gör en fantastisk novell istället och sluta klaga, Och hade du varit ett ÄKTA fan, En äkta directioner, Hade du inset för länge sedan att det du nyss skrivigt va riktigt omoget! Patetiskt! Bara lägg ner, Varför jag skriver detta är för att du ska inse fakta, man säger inget sånt! Det är imot 1D Family lagen! Så Fuck off!

Sen heeeejj Underbara bloggare! Tänkte bara peppa dig lite, du är underbar, talangfull och ja, vad mer, Bäst! Jag förstår inte hur du kommer på dina amazing idéer? Jag älskar verkligen Dramat som uppstår, speciellt imellan Harry och Abigail, Det är så sjukt roligt, Kommer det bli mera utav det? kanske lite små kyssar här oh där? Tungkyss *Lyfter upp & ner med ögonbrynen* haha Jk, men helt ärligt! Du är grym! Och bry dig inte om vad andra säger! Akej, vad bra. Ha en otrolig dag, och du ska veta att du ALLTID gör min dag till en bättre dag med nya kapitel, Förlåt för en alldeles låååång kommentar. BTW, älskar din novell! Kram från Linn, En ganska så ny läsare faktiskt :)

Svar:
image
image
image
image
Wooow! Seriously made my day! Tack så mycket! Kapitel 30 kommer snart!

About la update

Hej alla små söta!
Ska iväg på brorsans fotboll nu, kmr hem om ungefär två timmar! HÅLL UT TILLS DÅ, för då kommer kapitel 30! ;)
/MADDEEEEEEEE

:D

Rayana om ...:
Haha!Du äger Madde:)

image


Let's get married ;)

...

Anonym om Someone Like You, Chapter 29 - Moving on.:
Eran update suger ju -.- Och varför Louis, han e inge snygg, ta Liam iställer -.- Tkr att hon och Harry ska bli ihop iställe >.<
Mitt svar i gifs:

image
image
image
image
image
image
image
image

/Madde :)

HAHAHHAHAHAHAHAHAHA

fuckme-1direction:  the-directionuggets:  misskimstyles:  vashappeninstyles:  omg.  i just died this is seriously one of the cutest things i have ever seen  omg  so adorable.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu