Everything About You, Chapter 17 - Over. Kapish? Wait, what?

- People usually say sweet dreams or something, avbröt Harry mig.
- Oh, sorry! Good night Harry Edward Styles, sa jag och försökte låta lika "sexig" som Harry när han sa mitt namn.
 
Jag kunde nästan känna hans retliga blick på mig och jag la mig på rygg med Harrys tunga i mina tankar.
 
Jag grimarserade åt mina tankar och lyckades tillslut somna...

Faamia's perspektiv:
 
Den följande morgonen vaknade av att någonting rörde sig under mig. Jag mumlade till och andades ut. När det något rörde på sig igen, försökte jag samla mina sinnen. Jag öppnade sakta mina ögon och såg en bröstvårta. Och en till, och en till? Och ytterligare en?!
 
Varför drömde jag om en getmage?
 
Jag insåg snabbt att "geten" rörde på sig och jag skymtade en hög med bruna lockar.
 
Bruna lockar...
 
Bruna lockar?!
 
LOCKAR.
 
Jag skrek till och rullade klumsigt av Harry och ner på det hårda golvet. Jag var nu fullt vaken med ögonen helt uppspärrade på varelsen som jag legat på hela natten. Hans ögonlock lyftes långsamt och jag mötte hans sömndrucka gröna emerald ögon. Jag noterade snabbt att han inte hade på sig något förutom kalsonger.
Tur det..
 
Getter har inte underkläder, tur att jag inte vaknade över en sovande get pff.
 
- Fame? muttrade han. Wha 'reyu doen 'ere? Where ar'we? Why ar'yu glued to the wall?
- Harry! skrek viskade jag. Did I sleep ontop of you the entire night?
 
Han kollade på mig med stora ögon.
 
- We did what?! utbrast han och virade filten runt sin midja.
- I slept on you, påpekade jag. I dunno how I got there though...
- You slept on me, not with me?
- Obviously.
 
Han andades ut och snappade åt sig sina kalsonger som låg nedanför soffan.
 
Åh...
 
Då var det som att sova på en get. Många bröstvårtor och naken...
 
....................
 
Jag har sovit på en naken Harry Styles.
 
Fuck me backwards?!
 
- Faamia! That's totally inapropriate, sa Harry och skakade på huvudet medan han drog på sig sina jeans.
- Sorry. It slipped.
 
Jag drog snabbt på mig en outfit och öppnade gardinerna för att mötas av ett tiotal kamera blixtar. Snabbt drog jag igen gardinerna igen och jag vände mig chockat om till Harry.
 
- Now what? frågade han irriterat. Want to tell me you blew a cow now?
 
 
Jag kollade generat ner i golvet. Fan, det var nästan alla djur.. Harry var duktig på det här!
 
- I have done that, but no. It's something much more... badder?
- That's not even a word, sa Harry och rynkade pannan.
- Who are you?! The grammar police? utbrast jag. You know what. Find out for yourself! Open the curtains and see the paparazzis outside!
- Paparazzis...? mumlade han lågt med skräck i ögonen.
 
Snabbt tog han på sig sin t-shirt och kollade försiktigt utanför fönstret. Han hoppade till och vände sig panikslaget mot mig. Han gick med raska steg mot sin väska och drog på sig en skjorta över sin t-shirt.
 
Det var inte så här jag hade tänkt mig denna resa! Varför skulle vi möta så många problem på vägen?!
 
Dock var ju problem mitt mellan namn. Tillsammans med Tricia, bad luck, black sheep, bad timing och allt som har med något dåligt att göra. Allt förutom vapen och liknande.
 
I don't do guns YOW.
 
- Pack your bags, sa Harry snabbt. We're leaving.
- Yes! I think I swallowed several spiders this night. Not very nice now when I think of it...
 
Han verkade inte höra min kommentar för han hade fullt sjå med att stänga igen sin väska. Jag gjorde detsamma och han drog med mig ut i korridoren.
 
- We didn't lock it! sa jag och höll tafatt i nyckeln medan Harry slängde mig över sin axel och drog båda väskorna samtidigt.
 
Snacka om multitasking...
 
Vi skyndade oss till lobbyn och han ställde ner mig.
 
Det var inte så här jag hade tänkt mig resan! Jag hade tänkt mig att jag (på något sätt) skulle lyckas med att vinna över honom på "Farry" sidan.. Inte för att jag kallar oss för Farry, utan det är de fansen som shippar oss tillsammans. Jag skulle aaaaaaaaaaaaaaaaldrig stalka den taggen på Tumblr. Iiiiiiinte en chans....
 
Pfffffffff, du är en stalker Faamia. Insé det.
 
Man vet att man har nått den högsta nivån för ego när man stalkar sig själv...
 
I alla fall. Min plan hade hitills varit olycklig. Han hade ju dock erkänt att han hade känslor för mig, men varför skulle jag bry mig efter att han sa att han kände sig hemsk för det. Det var som att flyga på moln och sen i ena sekunden har man krashlandat i marken igen. Typisk Faamia Malik cirkel som gick runt och runt och runt... Sen mer runt. Ännu mer runt, ja jag tror att ni förstår.
 
Men även om jag skulle fått över honom på Farry sidan skulle han få hantera med Miley när vi kom hem. Även med all media eftersom de skulle skriva saker som till exempel "Styles choose Malik over Cyrus?" eller "Harry's new girl!" eller "Harry cheats on Miley with Malik sister" eller dylikt. Den sista hade vi ju dock redan avklarat på bröllopsfesten när han kysste mig och förstod att han hade känslor för mig. Men nej nej... Livet var inte så enkelt som i filmer. I verkligeheten är det hårda ord och inga visor.
 
Och där fick ni se en liten mening som bara poppade upp i huvudet. Nej jag tog den inte precis från den gamla mannen från receptionen eftersom han precis sa det. Neeej. Faamia Tricia Malik är en orginell kvinna.
 
Kvinna, pffff! My ass.
 
- Leaving so soon Mr. Styles? frågade han förvånat.
- Yeah, muttrade Harry. We're sort of having a problem...
- I suppose the problem is about the photographers, 'aye?
- Did you bring them here?
- I..-
- BUSTED! utbrast jag och pekade ett anklagande finger i hans håll.
 
Den äldre herren rynkade ögonbrynen och Harry himlade med ögonen.
 
Han rullar ögonen så ofta att de kommer fastna alltså. Jag skojar inte ens... Han rullar dem heeeeeela tiden.
 
- Sorry about her, sa Harry.
- No, it wasn't me, sa han. But I think I know who did.
- Who? frågade jag. If not you, was it a copy of you?!
- No, Cherly by the way is a really big fan of both of you. I think it was her. Or, I know it was her. Sorry for all the trouble she's caused for you two. My daughter's daughter is really impulsive. You don't have to pay for your stay. That's the least  I can do.
 
Harry protesterade likdant som att jag protesterade (dock i hemlighet) mot att Harry och Miley var ihop istället för mig och Harry. Jag menar kom igen! Farry äger ut Hiley vilken dag som helst!
 
Bara tanken på mig och Harry fick mig att göra små glädjeskutt överallt. Dock fick tanken om att jag och Harry skulle ha hett baklucke-sex mitt hjärta att bulta lite extra mycket.
 
Det var inte den enda delen av kroppen som bultade...
 
Ew, ew, ew nej!
 
Eller, vem fan försöker jag lura?
 
TANKEN VAR HEMSKT LOCKANDE OCH JAG DOG LITE.
 
Ugh...
 
Jag föll in i konversationen igen där Harry fortfarande protesterade mot att inte betala något för vårat lilla besök. Pfff, om det hade varit jag skulle jag sagt "Thank fuck muthafucka'! Shove yo money up yo ass nigga'! I'm out bitcheZ!"
 
Fast det vet väl alla att jag skulle sagt ändå...
 
- But please Sir, vädjade Harry och höll i en sedel. Atleast let me pay you ten pounds, that's all I ask.
- I can't Mr, log herrn. Cherly's going to pay for your stay. That's her punishment for causing trouble for you two.
- Oh, mumlade Harry. Well, we should get going.
 
Vi tackade så väldigt och gick sedan ut till bilen. Eller, Harry drog med mig genom den mindre massan av folk och paparazzis. Vi lastade in väskorna och gick sedan in i en liten mataffär eftersom Harry ville ha färdkost.
 
Färdkost my ass...!
 
Inte om färdkost betydde godis, godis och godis. Vilket jag antog att det inte gjorde.
 
Han köpte minst tre påsar med Skittles. Ni vet sånt där fruktgodis som är så sött att man bara vill spy eftersom det är som att äta skedar med socker.
 
UURHGHHHHH.
 
Bara tanken får mig att spy inombords. Det var inte mitt fel att jag var en saltmänniska av högsta grad. Det gick i släkten. What can I say? Något som jag har gemensamt med min hemska släkt.
 
När han väl hade betalat kände jag att jag var tvungen att gå på toa, så jag struttade vidare in i affären och in på toa.
 
Harrys perspektiv:
 
 Han förstod snabbt att han inte kunde gå ut till bilen igen så han stannade vid kassan med expititens stirrande blick i nacken. Han himlade med ögonen och sneglade på henne. Genast tittade hon bort och började vissla ansträngt.
 
Harry flinade smått åt hennes beteénde. Det fascinerade alltid honom hur hans fans betedde sig runt honom. Det fanns ju såklart olika typer, men den mest populära var den skrikande. De tjejerna som ställde sig framför honom med tårar rinnandes och skrek rakt i hans ansikte. Såna hatade Harry eftersom han inte förstod varför de var så glada över att få träffa honom.
 
Han var ju ingen Justin Bieber direkt.
 
Hans tankar var avbrytna när hans mobil vibrerade till. Skuldkänslorna vällde upp när han såg att Miley's namn stod på skärmen.
 
"Hi boo! I have good nd bad news.. You guys are going to Australia in two weeks, nd I can't come with you guys the first cpl of days, but I'll be there the day after halloween!! Miss you loads, love youuu Harryyyy :) xx Miles"
 
Harry ville slå sig i huvudet.. Med en hammare. Varför var han tvungen att få känslor för Fame? Speciellt när han redan hade en underbar flickvän, Miley Cyrus, som han var helt upp över öronen förälskad i. Som han inte förtjänade eftersom han hade kysst någon annan.
 
När Harry först hörde att Miley tyckte han var snygg i en intervju, blev han extremt generad. Men liksom hur många gånger hör man en av de vackraste människorna i hela världen säga att en själv är snygg? Nästan aldrig.
 
- Fuck! hörde han Fame säga följt av ett högt kras.
 
Harry himlade med ögonen när han såg henne komma springande för att sedan dra med honom ut ur affären.
 
Faamia's perspektiv:
 
För att förklara en sak! Dem där flingpaketen attackerade mig först! Det var verkligen inte jag som.. ehm... gick in i dem eftersom jag såg en poster på Harry hänga på frysdisken.
 
Jag är patetisk...
 
Vi stannade till utanför och skrev autografer samt pratade med några fans. Vi blev tvugna att lägga våran pinsamma stämning åt sidan så att fansen inte skulle misstänka något.
 
- How was it at the wedding? frågade ett fan.
 
Jag underskattar internet hela tiden... Information sprider sig SNABBT. Fast de kan ju veta eftersom de följer Doniya på twitter. Plus att Zayn har twittrat.
 
Jag är hjärndöd ibland.
 
- It was brilliant, log Harry åt den rödhåriga flickan.
- Why did you come, Harry? frågade en annan tjej.
 
Det visste jag inte ens själv. Eller så visste jag fast att jag hade glömt bort det... Ni vet. Informationen kommer in genom ena örat, och ut genom det andra. Så fungerade min hörsel.
 
- Zayn wanted some male company considering he and Fame has got almost an entire brood of girls, svarade Harry.
 
Jag var lite skeptisk till denna teori och antog att han kom upp med en lögn. Fuck vad han var bra på att ljuga i så fall. Om det hade varit jag skulle jag ha skrattat högt, pratat en aning för gällt och kallsvettas som en gris.
 
Vi började säga hej då och hoppade sedan in i bilen igen.
 
MOT LONDON BITCHES.
 
- You do realize you're overusing the word bitches, flinade Harry när vi väl hade åkt iväg.
- Well, I wouldn't call it overusing. It's more of a bad habit, svarade jag. Who doesn't use the word bitches today?! You should go on Tumblr.
- You're on Tumblr?! skrattade Harry. Gosh, what is happening with you?
 
Mina kinder blossade upp. Han visste att jag hade Tumblr... Inte bra. Tänk om han förstod varför jag hade det?!?!?
 
FÖR ATT STALKA MIG OCH HARRY.
 
NEJ.
 
HAN FÅR INTE VETA.
 
DÅ SKULLE MITT LIV VARA OFFICIELLT ÖVER.
 
- Why is that so? frågade Harry roat.
- I just said that out loud, påpekade jag.
- Yeah.
 
Jag kröp ihop och Harry öppnade en Skittles påse. Jag iakttog honom försiktigt när han tuggade godiset.
 
Gosh... Jag låter som värsta stalkern.
 
Faamia Malik, stalker till er tjänst...
 
Jag måste skaffa mig ett liv... Snarast.
 
****
 
Två timmar senare hade vi anlänt i en lite större stad som hette Leicester (uttalas Lester som rimmar med rester, fester, nester osv). Fråga mig inte hur långt borta från London vi var för jag har iiiiiiiiiiingen aning.
 
Mitt lokalsinne var likamed en stor fet NOLLA.
 
NOLLA = 0.
 
0 <------ mitt lokalsinne.
 
Kapish?
 
- I'm hungry, klagade jag för tjugonde gången.
- I know, muttrade Harry.
- Harryyyyyy! I'm hungry! I need food!
- Merlin, you're worse than Niall when it comes to food.
- Merlin as in Harry Potter?! I never knew you read the books!
- I didn't.
- Oh....
 
Han svängde in på en McDonalds och jag log nöjt. Tjat var en specialitet hos mig. Lägg till en gnällig röst, låt bebis aktig och voilá!
 
That's how you get shit done niggas.....!
 
- What do you want? frågade Harry.
- Uum... Big Mac, large fries, large coke and a fat applepie for dessert, sa jag.
- You eat as much as a man, flinade Harry.
- Ouch! sa jag och kollade surt på honom. Well, you... are a.. man! Hah!
 
Jag insåg snabbt att det inte var en diss när Harry skrattade sitt barnförbjudna skratt.
 
Fuck to the fucking no. Fuck.
 
1 - 0 till Harry.
 
-.-
 
Vi fick maten och vi stannade ytterligare en gång på en bensinmack eftersom Harry inte hade tankat bilen speciellt mycket på den förra eftersom han var vettskrämd.
 
Wow. Jag hade redan ätit upp min mat. Måste ha varit världsrekord!
 
En Big Mac, stor pommes frittes och en äppelpaj på tre minuter!
 
SLÅ DET NÅGON. NEJ, FÖR DET KAN MAN INTE.
 
MOHAHAHAHAHAA.
 
1 - 0 till mig, WOOP TO THE FUCKING WOOP.
 
Jag greppade min stora cola och hoppade ut ur bilen försiktigt. Jag var ju känd för att inte kunna göra två saker samtidigt.
 
En gång smsade jag med Louis och skulle gå till kylskåpet samtidigt.... Det slutade med en bruten arm och en big ass spricka i skärmen.
 
Det var inte mitt fel! Golvet ville ha en kram! Och en kram fick det.... *insert evil laugh here*
 
Jag var för fokuserad på att kolla neråt för att inte snubbla på något. Men såklart var karma en bitch eftersom jag gick in i något (NÅGOT inte någon) och fick hela colan över mig.
 
- Ow, mumlade jag.
- Fame? hörde jag Harry säga.
 
Han sprang sedan fram och hjälpte mig upp ur pölen. Eleanors gråa kofta var förstöd. Den var ju inte min så why does it matter..? Harry skrattade lågt och jag kollade upp på honom med en hängande läpp.
 
- How come you walked into a post? flinade han.
- I was busy looking at my feet so I wouldn't stumble over anything! försvarade jag mig själv. I was holding a coke in my hand, Harry.
- Oh right, sa han. You can't do two things at a time?
 
Jag sneglade på honom.
 
- Maybe I can't, muttrade jag. Can you be an angel and get me some clothes I can change into?
- Sure thing.
 
Jag skyndade mig in till toaletten på bensinstationen. Kan ha trängt mig före några människor. Men hallå! Vi lever i England, ingen vågar protestera mot något! Eller... jag vet inte om samma sak gäller här i Leicester. Börjar tro att det inte är det för att jag hörde flera knackningar på dörren.
 
- Merlin! It's me for fucks sake! hörde jag Harrys irriterade röst säga.
- Oups, mumlade jag och öppnade dörren och han räckte mig...
 
Det var officiellt.
 
Harry fucking Styles är så gott som död.
 
Han hade gett mig en vit puff blus och en rosa klänning som jag fick av min morbror när jag var TRETTON. Därför använder jag den ALDRIG längre eftersom den ser ut som något Safaa skulle ha på sig. Hon är ÅTTA.
Jag är SJUTTON.
 
Jag muttrade några svordomar och hoppades att Harry skulle höra. Jag drog av mig kläderna snabbt och satte på mig klänningen (-.-).
 
Kläderna som var dränkta i coca cola var så gott som förstörda så jag slängde dem i soptunnan, innan jag gick ut till Harry som väntade utanför.
 
Ge mig ett exempel varför jag inte borde döda honom när han står och "pratar" med en kvinna som ser ut att vara över 30.
 
Hi, I'm Harry Styles. How old are you?
- 29.
Ew, you're under thirty?
 
Story of Harry Edward Styles.
 
Jag tog ett hårt grepp om hans hand och drog med honom ut till bilen igen, utan att gå in.
 
- I fucking hate you! utbrast jag surt. First, you bring me this dress. Then I find you chatting up some random lady! What the fuck is fucking wrong with you for ghandi's sake?!
- I brought the clothes because I thought they were pretty, sa han. And why are you angry because I talked to someone? You're not my girlfriend.
- No, I'm not! But you have a girlfriend! And you can't just chat with older women for fucks sake!
- I don't understand, you're not my girlfriend. You can't be jealous!
- What if I am!
 
Nej, Faamia. Håll din tjocka käft stängd..
 
Nej, nej! NEJ! SÄG DET INTE!
 
Selena Gomez/Harry Styles - Requested by Anonymous
 
Hans ena hand kupade min kind medan den andra la sig i min rygg och han drog mig närmre honom. För en sekund slutade mitt hjärta att slå och jag kollade längtande på hans rosa läppar. Hela min kropp var i extas och mina knän höll på att ge vika. Hans näsa nuddade min och jag försökte få kontroll över min kropp igen. Sakerna Harry Styles gjorde med min kropp var obeskrivligt.
Varenda cell i min kropp skrek efter honom. Allt jag ville var att ha honom nära mig. När man väl hade honom här så ville jag inte släppa honom. Jag kunde inte släppa honom. Mina fötter var som fastfrusna när han närmade sig mina läppar.
 
Jag återfick min hjärnkapacitet i sista sekund och vrev huvudet någon centimeter så hans läppar pressades mot min haka. Vi båda började skratta åt händelsen som precis inträffade.
 
Selena Gomez/Harry Styles - Requested by Anonymous
 
Han drog ifrån och började gå tillbaks till bilen igen. Hans varma läppar kändes fortfarande mot min hud och jag rörde vid hakan lätt. Jag var fortfarande extremt skakis och kunde nästan inte förstå vad som precis hänt.
 
Recap...
 
Harry och jag hade ett litet gräl. (snarare diskussion) Någon sekund senare drar han mig mot honom och vi kysser nästan varandra.
 
Ordet nästan är en fucking party pooper...!
 
Jag började sakta röra mig mot bilen igen. Mina ben var fortfarande väldigt skakis och jag tog nästan myrsteg, tills Harry tutade och jag blev så skrämd att jag sprang tillbaka till bilen.
 
Förlåt mig att jag är så paranoid att jag trodde att det var ett terrorist skott eller liknande!
 
Jag har kollat på NCIS med Louis för många gånger... Inte mitt fel! Han tvingar mig! Bara för att jag tvingar honom att de Powerpuff pinglorna när vi har sova över kvällar...
 
Jag är besatt av dem okej?! Min favorit är den rosa.. har till och med dem på mitt nattlinne och som gosedjur.
 
Kalla mig besatt om du vill, men jag kallar det dedikerad.
 
- Fame! avbröt Harry mig. You have to fasten your seatbelt.
- Oh, muttrade jag och spände fast mig.
 
Vi fortsatte resan i tystnad och jag måste ha somnat eftersom Harry petade på mig. Han räckte mig sin mobil.
 
- How long was was I asleep? frågade jag sömndrucket.
- One and a half hour, svarade Harry med ögonen på vägen.
 
Jag återvände till mobilen och kollade med sömniga ögon på skärmen. När jag väl förstod vad som stod i meddelandet kände jag mig helt fullvaken. Jag läste om sms:et minst femton gånger innan jag vände mig mot Harry. Han kollade medlidsamt på mig och jag kämpade tillbaka tårarna.
 
"Just saw the pictures. You clearly don't like me as much as I like you. I'm sorry, but we're over. /Logan F."
 
Säg hej till Faamia Malik som inte kan ha ett förhållande längre än i någon månad.

Heeeejjjjjssissss mina små cupcakeessss!!! Hoppas ni gillar detta kapitel, för det gör jag lol x)
Det har faktiskt över 3500 ord så jupp.... *host*
 
Inge mer Flogan/Lame nu :( Det gillas inte, men de var söta så länge de varada lol :)
 
nej men nu ska jag inte babbla på. NÅGON ANNAN SOM SKA FÖRSÖKA KÖPA BILJETTER PÅ FREDAG!!! FÖR DET SKA JAG, ELLER MIN KOMPIS SKA, SÅ DET BLIR JAAA, MEN JAG KOMMER FREAKA OM JAG FÅR BILJETTER ELLER INTE. MEN AJA NJASDKGJAKGJAKDFKFJJAKF...
 
:) / madddddddeeeeeeeeeeeeeee

Tjeeeena

På väg upp till fjällen... I think you guys know the drill....? 6 TIMMAR AV SKRIVANDE SEN EN HEL VECKA AV SKRIVANDE OCKSÅ.
Förlåt att jag skriver så sällan, men jag kämpar verkligen för att ni ska få så långa och bra kapitel som möjligt. Hatar nämligen att göra saker halvdant :)

Och nu lite fangirling OMGOMGOGMGOGMGOGM WUHTTETTFUCKCCKCKKCKKKKKKKK....... FÖRST LITTLE THINGS OCH NU KONSERT I MAJ OCH BILJETTERNA SLÄPPS PÅ FREDAGGGGGGG.... MY HEART CAN'T HANDLE THIS FUCKERYYYYY jag klarar inte denna hemska känslosamma pressssss oohhhneeejejjjjjjjjjj!!!!!!

Aja, skriver på kapitel 17 nu och jag tror ni kommer gilla det ;) kan säga att det heter "Over, Done, Kapish? Wait, what?"
Låter som en sak Fame skulle säga :P

Aja, nu ska jag skriva vidare, wish me luck babes! <3

/M


Everything About You, Chapter 16 - I Swear On Everything That's Holy....

Som om inte mitt liv sög tillräckligt?!?!?
 
Jag och Harry utbytte skräckslagna blickar.
 
Here's my dilemma
One half of me wants ya
And the other halfs wants to forget
My-my-my dilemma from the moment I met ya
I just can't get you out of my head
And I tell myself to run from you
But I find myself attracted to my dilemma
My dilemma, is you, is you

Faamias perspektiv:
 
Jag skulle döda Zayn..
 
Han visste att det var helt fucked up mellan mig och Harry men ändå så fixar han ihop oss så vi åker tillsammans till London. Som ligger mååååånga timmar från Bradford. Runt sju timmar....?
 
JAJA, JAG ÄR INTE BRA PÅ ATT UPPSKATTA TID.
 
Jag himlade med ögonen åt mina tankar och lutade mig åt den kalla bilrutan. Vi hade nu lämnat Bradford och hitills hade det varit stelt som metall.
 
Okej, jävligt dålig jämförelse... Men metall är stelt, eller... Rättare sagt sten stelt. Eller hårt...?
 
ÄSCH.
 
Jag iakttog Harry i smyg och såg att hans händer greppade hårdare om ratten, hans käkmuskler spändes och han mötte min blick precis i det ögonblicket. Snabbt vände jag bort huvudet och han suckade.
 
- Fame, började han. You know we have to talk eventually, right?
- Yes, muttrade jag. But answer one thing? Why did you kiss me?
 
Han skruvade besvärat på sig och jag förstod att jag hade träffat en känslig punkt.
 
- I, uh, började han. It's, um. Honestly, I don't know. I just...
- Bullshit, of course you know why you kissed me!
- No I don't!
 
Det var tydligt att han gömde något från mig. Denna disskution var inte över ännu!
 
- Tell me! Tell me! Tell me! Tell me! Tell me!
- Shut the fuck up will ya?! utbrast han irriterat. I feel something, I dunno what. I just wanted to see if I felt it while kissing you.
- Well, did you? Did you feel something?
 
Han svalde ljudligt och jag kände hur mitt hjärta började bulta hårdare.
 
- I... yeah. I did, mumlade han. And I hate myself for it.
 
Oooooooch där brast det. Han hatade sig själv för att han hade känslor för mig. Wow. Får mig att mig väldigt viktig. NAAAAT.
 
- Harry, watch out! skrek jag och pekade på vägen.
 
Han svängde häftigt och bilen slirade på den grusiga vägbanan tills Harry fick stopp på bilen. Om mitt hjärta hade bultat förrut, var det ingenting jämfört med nu. Snabbt spände jag loss mig och skyndade mig ut på platt mark. Jag höll i bilhandtaget för att hålla balansen medan jag andades ljudligt.
 
Okej. Om jag hade dött hade jag hemsökt Harry för resten av hans liv.
 
Fast Harry Styles skulle ju ha dödat dig. Det är väl någonting bra?
 
Jag suckade och plötsligt kände jag en hand på min rygg. Jag hoppade förvånat till och råkade slå till Harry i ansiktet med min hand. Han stönade till och höll näsan med båda händerna. Jag svor lågt och kollade efter den rädda haren som sprungit ut på vägen vid fel tillfälle. Så klart hade den försvunnit ur min syn och var troligen djupt inne i skogen med en lika stor hjärtklappning som jag.
 
- Do you have to hurt me all the time? muttrade Harry.
- Well, no! började jag. Most of the times I don't, like, do it on.. um, porpose.
 
Hans allvarliga uttryck byttes långsamt ut mot ett flin.
 
Oh nej.
 
Hans sexiga barnförbjudna leende var tillbaks.
 
Fuck. Me. Sideways.
 
Jag stampade surt med foten i marken för att försöka se lite hotfull ut. Hotfull för att han inte skulle börja flina ännu mer. Det slutade i katastrof eftersom hans klingande skratt ekade genast i mina öron.
 
- Just fucking drive me home to London will ya?! utbrast jag irriterat och hoppade in i bilen igen.
 
Harry hoppade in bredvid mig och startade motorn igen. Snabbt var vi ute på vägarna igen. Denna gång med yttlerligare pinsam tystnad. Harrys iPhone ringde snart ut hans ringsignal och han svarade med en hes röst.
 
- It's for you, mumlade han och räckte mig mobilen.
 
Jag tog försiktigt emot den för att inte tappa den och höll den mot örat. Min agent Marley's skrik ringde i mina öron och jag kröp ihop. Marley var ej rolig när hon var på sitt bitch humör.
 
- Why the fuck aren't you answering your phone?! skrek hon. I've been trying to ring you atleast fifty times! I had to ring Zayn, and he told me to ring Harry, and you know how bad I am with handeling celebrities!
- I'm so sorry Marle, sa jag lågt för att inte trigga henne ännu mer. I kind of destroyed my phone... But! I don't think you should blame me, no. You should blame Harry since he's a perfect mother fucking human.
 
Harry kollade roat på mig och jag nästan grät inombords.
 
OOPS I DID IT AGAIN...
 
Fuckedy fuckedy fuckkkkk......
 
- Oh well, mumlade jag. What were you going to say?
- This is going to blow your knickers off! I'm telling you! You'll be so gobsmacked, you have no gob left!
- Okay, I get it! Now what?
- I just got a call from Victoria's Secret and they want you as one of their autumn models!
 
....
 
Victoria's Secret...?
 
VICTORIA'S FUCKING SECRET VILL HA MIG SOM EN UTAV DERAS MODELLER?!?!?!?!?!?!?!?!
 
FUCK ME FUCKING SIDEWAYS!
 
Plötsligt kändes min hals helt torr och när jag försökte fråga henne om hon var seriös, kom det fram ett litet krax. Såklart tittade Harry konstigt på mig och jag himlade med ögonen.
 
Bajsa snett Harry...
 
När jag äntligen fick tillbaks talförmågan, fick jag fram ett hest what?
 
- Fame. You know I would never kid about Victoria's Secret!
 
Sant...
 
- But... There's a bad part to it aswell.. You'll have to leave England. For nine months. You'll be in deep training, and shoots every day, so there will be no time for talking to your friends here in England. 
 
Varför är Karma a bitch?
 
Så fort något underbart händer, måste alltid någonting mega dåligt hända direkt efter.
 
Jag skyller det på det svarta fåret inom mig......
 
- Oh..., muttrade jag. Well, I'll think about it.
- What do you mean you'll think about it?! You have to take the offer, Fame wai-!
 
Jag stängde av samtalet och höll i handtaget med ett krampaktigt tag. Harry kollade på mig med en förvirrad blick. Jag höll handen över mitt pulserande hjärta och tittade förskräckt ner på mobilen i knät.
 
Skulle jag ta jobbet? Vågade jag ta jobbet?
 
Fuck no.
 
Kunde jag lämna allting för USA? Speciellt när jag lämnade England för att vara underklädersmodell åt Victoria's Secret.
 
Fuck no.
 
Hur skulle pappa reagera? Zayn, Sutton, Eleanor, Louis?
 
FUCK NOOOOOOOO.
 
- What's happened? frågade Harry.
- Oh, svalde jag. Nothing special.
- Really? You look really pale...
- I'm fine!
 
Min gälla röst ljöd högt i bilen och Harry suckade. Han hade aldrig varit en som velat lägga sig i ytterligare.
 
- Well, the petrol's about to end so we're stopping at a gas station, sa han och svängde in på en liten övergiven mack.
 
Jag fick genast onda aningar om stället när jag såg det skruttiga huset som låg bakom bensinstationerna. Harry stannade och hoppade ur bilen. Även jag hoppade ut bilen och knappade Eleanors nummer. Dock var det lite svårt eftersom mina fingrar hade ett eget liv så jag råkade ringa en arg gumma två gånger i rad innan jag hörde Eleanors röst.
 
- Finally! sa jag lågt och gick så långt ifrån Harry som möjligt.
Faamia?! I'm mad at you! hörde jag hennes ljusa röst säga.
- Mad? You? When have Eleanor Jane Calder ever been mad?
- You haven't called, nor texted! I almost thought you were dead!
- Yeah I know, I'm sorry... But I have something really huge to tell you.
- How huge?
- Larger than the sun.
 
En tystnad föll över andra sidan luren och jag hörde en dörr som stängdes.
 
- Wow, that's really big. Now tell me skank!
- I just got a call from my manager Marley, the crazy one yeah? You know the one who's always stuttering whenever anyone of the boys's around. Ha ha, d'you remeber that time when we went to this event thing and she tripped when she saw Ed Sheeran, also known as the ginger God...-
- Fucking hell Fame! I know who Marley is!
- Heeeey! You never cuss! I knew Sutton would be a bad influence on you...-
- Just tell me alright?!
 
Jag drog ett djupt andetag innan jag började.
 
- Marley told me that Victoria's Secret wants me as one of their models for their autumn collection..., sa jag och inväntade ett svar.
- Are you kidding? Cause if you are, I swear on everything that's holy, I'm going to cut you when you get back to London!
- El.. Of all people, you should know Marley and I would never joke about Victoria's Secret.
- But oh my God! That's is huge! You have to tell me everything when you get ba-
- Fame! avbröt Harry mig och jag tittade på honom.
- Look, El. I have to go, see you soon. Bye!
 
Jag la på innan hon fick chansen att svara. Snabbt skyndade jag mig tillbaka till bilen och hoppade in. Harry gav mig en skraj blick och körde iväg som en galning.
 
- I'm never stopping there ever again, sa Harry och andades tungt.
- Did superstar get scared? frågade jag.
- No, the whole place was completely dead. I didn't even pay for the gasoline.
- Been there, fnös jag.
 
Han sneglade på mig och resan fortsatte i tystnad. Jag höll andan i ett försök till att vara så tyst som möjligt, men kom sedan fram till att jag inte skulle kunna andas om jag höll munnen stängd. Så i stället andades jag så tyst som möjligt och tryckte mig obekvämt mot sätet. Efter att ha suttit så i ungefär en halvtimme, gav jag upp och sjönk ihop eftersom min nacke började värka.
 
Jag satte på radion och hörde What makes you beautiful spelas. Harry stängde snabbt av radion när han hörde sin egen röst och drog ett djupt andetag.
 
- Harryyyyyy! stönade jag. Silent treatment is never the answer! I'm freaking out, and I can't be silent! You know I can't, cause I won't be able to shut my mouth!
- I don't know what to say, sa han besvärat och ryckte på axlarna.
- Let's talk about Miley shall we? började jag. Okay, so. How did you two meet?
 
Han kollade skeptiskt på mig.
 
- Why do you want to know?
- As one of your best friends, it's your duty to tell me.
- Mutual friends.
 
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw NO.
 
Det var laaaaaaaame.
 
- Sorry, but I expected a bit more... Romanticness? sa jag.
- I'm sorry that I can't live up to your expectations, muttrade han.
- Okay! Are you pms:ing or something? Harry, I hate it when eveyone's mad at meeeee!
 
När han inte svarade suckade jag och valde att köra tumkrig med mig själv igen. En händelse som inträffar när jag har extremt tråkigt och/eller är obekväm. Vilket händer ofta alltså...
 
Hans ringsignal ljöd igen och jag hann spy femtioelva gånger inombords när han sa Miley's namn. Egentligen hade jag inget emot henne, men det var bara faktan att han var upptagen med henne som störde mig. Miley var egentligen en väldigt rar tjej...... Är vad dem flesta människor har sagt. Jag har aldrig haft en lång konversation med henne.
 
.............................................
 
Det säger ett och annat om dig Fame.
 
Jag är inte en social människa okej?! Jag hanterar inte pressade situationer något speciellt vidare, vilket alla säkert vet vid det här laget!
 
Jag försökte sluta lyssna på vad Harry sa till henne genom att trycka ansiktet mot fönsterrutan. Jag kände Harrys blick i nacken och det var säkert en sån där "behöver-du-psykvård-eller?" blick som han ger mig nästan hela tiden.
 
Jag försökte avleda den pinsamma situationen genom att kolla ner på mina bröst. Vilket gjorde allting mycket svårare.
 
- I... um, found them, sa jag med en osäker röst.
 
 
(Tänk er att hon sitter i en bil, kapisch?)
 
Harry skakade på huvudet så hans lockar svängde runt som små... Små... Små...? Äsch, något smått i alla fall.
 
Kvällen började närma sig när vi hade åkt i ungefär en timme eller två. Varför åkte de bil nu igen? Jaa, en fråga jag undrade.
 
Tydligen eftersom trafiken under OS var en total katastrof hade dem stängt av alla plan till Heathrow i London. Alla tåg och bussar var fullbokade så därför fick man ta sig fram på egen hand.
 
I ett försök att göra det ljusare lös jag med Harrys mobil på rutan vilket ledde till att han slog ner den på instrumentbrädan eftersom han "inte såg någonting".
 
Oooooooooooooooch 1 - 0 till Fame som aldrig använder sin hjärna...
 
Jag kollade surt på honom och la armarna i kors. Vi bestämde oss sedan för att övernatta i en liten stad som hette Matlock Heights. Hade aldrig hört talas om denna lilla by förut. Den var tydligen en av de mest kända små städerna i England.
 
Förlåt för att jag suger hästballe på geografi!
 
- You've got to stop saying things outloud, sa Harry och flinade på mig. I didn't want to know that you suck horsedick. Although I think your mouth is too tiny.
- Pff, I've done that, fnös jag. And yeah... People underestimate horse penises.
 
Harry kollade chockat på mig och vände sig sedan äcklat ifrån mig.
 
- Don't blame me! Slutty Sutty made me, that evil tosser, muttrade jag. If was during our dark times Harry. A horse isn't the only animal I've given a blowjob though. Me and Slutton had a bet you see, she did it on a pig! I taped the whole thing, the pig got rock hard....! sa jag och skrattade högt.
- STOP! utbrast Harry och kollade besvärat på vägen. Stop, stop, stop, stop! I don't want to know anything more!
 
Tystnaden föll över oss och jag höll ena handen över munnen i fall någonting annat skulle slinka ut.
 
Sutton skulle döda mig...
 
Den saken var säker eftersom Harry inte skulle glömma det här.... någonsin....
 
I swear on everything that's holy.
 
- Look! utbrast jag och pekade på ett B&B.
 
För er efterblivna som inte vet vad B&B betyder (pfsh!), betyder det Bed & Breakfast. Det visste till och med jag. Känn er dumma... *smirk*
 
Harry parkerade bilen och vi packade ur våra väskor och jag kollade skeptiskt upp på byggnaden. Flera bokstäver på skylten hade fallit av och lampan utanför dörren flimmrade smått.
 
- C'mon Fame, muttrade Harry och började gå in genom entrén.
 
Om man kunde kunde kalla det för entré, snarare en gammal dörr som höll på att ruttna som det stod entré på. Jag följde efter honom och möttes av en unken lukt. Jag fick en spy känsla i halsen och tryckte ihop läpparna bestämt. Harry kollade sig äcklat omkring och vi gick sida vid sida fram till receptionsdisken.
 
En gammal dam hoppade fram bakom och kollade chockat på oss.
 
- You.. yo... you're Harry Styles, and you... you're Faamia Malik, stammade hon.
- Cherly, hördes en dov röst bakom henne.
 
Det var en äldre man som knuffade iväg den överrumplade Cherly och tog hennes plats.
 
- What can I do for you two? frågade han och log.
- We would like a room for the night, sa Harry och drog fram sin plåmbok.
- I'm afraid our suites are all busy, the only rooms that are left is single bedrooms. But I doubt that will be a problem, eh?
- Oh, we're not a couple, tillade jag snabbt. He's in a relationship with someone else, and I'm... Well, I was.
 
Hans ögon undrade vad fan vi gjorde här tillsammans, men han skakade på huvudet och muttrade något om ungdomar nu för tiden medan han hämtade en nyckel.
 
Harry betalade och vi skyndade oss iväg genom korridorerna. Skuggorna dansade på väggarna tack vare svaga fotogenlamporna uppsatta på väggarna. Golvet var klätt i en mörkt röd heltäckningsmatta och väggarna var prydda med samma mörka färg. Harry låste upp dörren och vi kollade på varandra när vi hade fått en titt på rummet.
 
En liten säng stod mitt i rummet, med en liten mörkröd soffa framför. Jag slängde mig ner på sängen och stönade till eftersom det var som att ligga på en sten klippa. Alltså ingen höjdare. Vi förstod snabbt att någon av oss skulle få sova på den extremt lilla soffan.
 
- Dibs on the bed! utbrast jag.
- Hey! sa Harry surt. I'm too bloody tall for the fucking sofa! My legs will hang outside of it.
- Not my problem.
 
Jag öppnade min Louis Vuitton och drog fram min pyjamas som jag snabbt bytte om till.
 
- Why can't we both sleep in it? frågade Harry irriterat. It's not like we're going to shag just because we're sleeping in the same bed.
 
Mina kinder blossade upp vid tanken att ha sex med Harry på ett hotellrum mitt i ingenstans. Jag rynkade ögonbrynen.
 
- You have a girlfriend! påpekade jag.
- She's not going to flip if I sleep in the same bed with, you.
- Was that an insult?
- Do you think it was?
 
 
Jag smalnade mina ögon och kollade oroat på honom. Vet ej om det är ett ord, men vet ni vad? I. DON'T. CARE.
 
- I swear on everything that's holy, that I won't let you sleep in the same bed as me. 'Cause then you would probably get goat bacillary's on you.
- Goat....? undrade han. You blew a GOAT?!
- Sutton offered me twenty quid! sa jag och hängde med läppen som en femåring. Which she never gave me! That bitch!
- I was just about to say that.. But you had a goat PENIS in your mouth?!
- Pretty much yeah.
 
Han skakade på hela kroppen och slog sig ner på soffan.
 
- Good thing you've never told Liam, flinade Harry. He'd go on and on about how...
- Un sanitary it is, avslutade jag fnittrandes. I can keep my mouth shut sometimes... Not always, but still.
 
Han skrattade för första gången på flera timmar och jag rös av hans melodiska skratt. Allting med Harry Edward Styles var perfekt, och jag dog för honom...
 
Okej inte så dramatiskt. Men han gör så att jag dör.. Inombords. Eller något.. Hm.
 
Jag la mig tillrätta och kollade upp i det sprickfyllda taket.
 
- Good night Faamia, sa han från där han låg på soffan.
 
Jag rös ännu en gång och gåshud for nedför min ryggrad när han sa mitt namn. Sättet hur det rullade av hans extremt sexiga tunga... Faamia. Oj oj... Det pirrade till i magen och jag försökte lugna ner mig.
 
- People usually say sweet dreams or something, avbröt Harry mig.
- Oh, sorry! Good night Harry Edward Styles, sa jag och försökte låta lika "sexig" som Harry när han sa mitt namn.
 
Jag kunde nästan känna hans retliga blick på mig och jag la mig på rygg med Harrys tunga i mina tankar.
 
 
Jag grimarserade åt mina tankar och lyckades tillslut somna...

.............................................
Har inget att säga mer än förlåt............................................ Jag suger hästballe (inte bokstavligt talat) I knowwwww.... Hoppas ni gillar detta långa kapitel med över 3 000 ord! :D *skryt much* host host...

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu