Someone Like You, Chapter 10 - Get your ass back home.

Previously: Vi hoppade in i bilarna och dem körde oss till hotellet. Därifrån fick vi ta taxis hem. Jag skulle åka med Harry eftersom Cheshire som han bor i ligger tio minuter från Oxford.
Jag längtade efter Lillian, Matthew, Amber, Haley och Chelsea så mycket! Jag kunde inte vänta att få se dem igen.

Abigail's perspektiv:

- Jag har längtat efter er så mycket! pep jag och omfamnade Chelsea och Haley i en stor kram.
De hade varit hemma hos Lillian och Matthew hela kvällen för att vara här när jag kom hem. Men dem var inte den enda överraskningen. Justin, mamma och pappa var där också!
Harry klev in genom dörren för att lämna min sista väska. Vi hade kommit överens med Lillian och Matthew att han skulle stanna här fem dagar och sen åka vidare hem till Cheshire. Gissa om Chelsea blev glad när hon fick höra att hon skulle få träffa Harry... Haley blev smått sur att Cher inte följde med också. Jag skrattade när jag

Men Lillian och Matthew hade ingen aning att mamma, Justin och pappa skulle komma så de blev genast chockade men samtidigt lite skraja, hur Harry skulle reagera att Justin Bieber stod i vårt hus.
Mamma slängde en chockad blick på honom när han kom in och Justin sprang iväg. Jag skrattade till.

- Det är lugnt Justin, han vet! sa jag och flinade.

Justin dök fram och suckade lättat.

- Det här är Harry. Harry det här är mamma, pappa, Lillian, Justin, Matthew, Haley och Chelsea, presenterade jag.
- Iiiiip, pep Chelsea och tog skydd bakom Haley.
- Stort fan, suckade Haley och log lite.

Harry flinade.

- Välkommen Harry! sa Lillian och log stort.
- Tack! sa han och kramade henne.

En timme senare så satt jag, Chels, Haley, Justin, Harry och Amber i vår stora källare. Det var ingen källare, det var mer som ett extra vardagsrum. Harry och Justin kom jättebra överens, vilket jag var glad över.
Jag tror att Harry fortfarande var lite chockad över att min tvillingbror är Justin Bieber. Men hey! Man kan inte klaga. Tänk om hans tvillingsyster var Emma Watson? Då skulle jag vara exakt likadan.
Klockan var halv tolv och vi bestämde oss för att gå upp till de vuxna. De satt i vardagsrummet och alla vi slog oss ner. Jag satte mig på en fotölj och Justin satte sig i mitt knä. Jag skrattade.

- Gått upp lite sen senast Bieber? flinade jag.
- Muskler du vet, sa han.

Amber fnös och Justin gav henne en ond blick. Harry satt och pratade med Chelsea, eller han försökte prata med henne. Hon satt och pep och såg ut som om hon var på "cloud nine" med ett stort leénde på sina läppar.

Dagarna flög förbi. Vi ungdomar sov i källaren. Det var redan en svinstia efter andra dagen. Men vi var ju sex tonåringar som delade ett vardagsrum... Det slutar inte alltid så bra. Jag och Harry tränade låtar och sånt varje förmiddag, sen på eftermiddagarna så gick vi ut eller hängde i parken. Chelsea var den sportigaste tjejen jag någonsin mött/känt. Hon spelade fotboll i Englands bästa ungdomslag och var duktig på alla andra sporter också.
Jag däremot hade en enorm bollskräck; jag skrek nästan alltid så fort jag såg någon skjuta en boll åt mitt håll.

Vi satt i parken. Chelsea spelade fotboll med Justin och Harry medans jag och Haley satt och kollade på. Jag sms:ade med Zayn. Han var hemma i Bradford och jag saknade honom väldigt mycket...
Ett gällt skrik avbröt mina tankar. Chelsea var bättre än Justin på fotboll så han hade slängt henne över sin axel och sprang runt. Det såg väldigt lustigt ut, Chelsea är väldigt liten. Alltså kort och smal så hon såg nästan ut som en liten docka på hans breda axlar. Jag och Haley skrattade högt.

Fyra dagar senare/Abigail's perspektiv:

- Välkommen hit Abigail! sa Harrys mamma och kramade mig.
- Tack Mrs Styles, sa jag och log.
- Kalla mig Anne, sa hon och log.

Jag och Harry hade åkt till hans hem i Holmes Chapel, Cheshire. Killarna och Cher skulle komma dit också, men egentligen skulle killarna bara vara där för att lära känna varandra bättre. Men de frågade om vi ville komma, så vi sa ja. Vi skulle bo i Harrys styvpappas stuga de två sista veckorna av 'lovet' tills finalerna började.
Anne ledde oss till stugan som låg längre bort från huset. Det fanns stora fält utanför och hästar! Jag älskade att rida. Mammas morfar hade en bondgård, så vi började vara där två veckor varje sommar.
Killarna skulle komma inom en timmes tid så vi började packa upp. Jag skulle dela rum med Cher så jag började packa upp.
 Harry kom in i rummet.

- Är hästarna era? frågade jag nyfiket.
- Rider du? frågade han.
- Ja, jag älskar det! log jag.
- Jag tror inte det, men du får rida på dem om du vill, sa han. Finns det något du inte gör? flinade han.
- Jag kan verkligen inte sy, jag har kass bollkontroll och jag kan verkligen inte rita, sa jag och flinade.

Han skrattade och gick ut ur rummet. Värmen var olidlig, speciellt om man hade på sig en hoodie och tjocka jeans. Jag bytte snabbt om till en vit sommarklänning som jag köpte nån gång i våras. Sen gick jag ut ur huset. Harry satt på uteplatsen och höll på med mobilen. Han smsade säkert med Chelsea, det hade han gjort hela vägen på tåget.

Jag sprang till hästarna och fick ögonen för en vit hingst.

- Men du var ju så söt! sa jag med ljus röst och pussade den på mulen. Undrar vad du heter.

Jag skakade på axlarna och hoppade upp på honom. Jag gillade inte att rida med sadlar, jag föredrog barbacka. Jag satte iväg i skritt och log för mig själv. Holmes Chapel var underbart. Inte alls stort, långt ifrån storstaden, det var helt tyst. Påminde mig mycket om min hemstad Stratford Hela landsbygden skulle höra om jag tappade en synål.
Harry kollade upp på mig med ett leénde.

Giddy Up, Miley!

Tjugo minuter senare så kom de andra. Jag hade fått reda på att hästen hette Snowball. Hemskt namn om jag får tycka till... Han betade nu fritt i hagen och jag omfamnade Cher i en hård kram.

- Jag har missat dig också, men försök att inte döda mig! flinade hon.
- Ska försöka, skojade jag.

Zayn kom plötsligt fram runt hörnet bärandes på sin väska. Han log när han fick se mig och jag släppte Cher direkt. Jag sprang mot honom och hoppade upp i hans famn.

- Hon dissade mig! sa Cher med en låtsasledsen röst.
- Jag har saknat dig, viskade Zayn i mitt öra.

Jag svarade inte utan kysste honom. Varje gång, kändes som den första. Även fast jag var berusad så kommer jag ihåg det som om det var igår.

De här två veckorna skulle bli galet roliga. Redan den kvällen så hade Louis och Harry kastat i Zayn i poolen. Han låg och sov. Det ville såklart inte Harry och Louis. Undrar om jag vågar somna efter det...
Vi grillade även marshmallows över brasan ute på deras uteplats.
Jag huttrade till i min tunna cardigan, så Zayn gestade att jag skulle komma och sitta i hans knä. Jag gosade ner mig i hans famn och han svepte en filt över oss.

- Tänk. Vi är deltagare i Stor Britanniens största sångtävling, och jag skulle inte ha kunnat tänka mig andra personer att dela det här med, sa Cher.
- Aww! utbrast jag och kramade henne.
- Aaawww! Va gullig du är Cher! sa Louis med en tjejig röst och kramade om oss hårt.

Vi skrattade åt Louis och hans roligheter. De kommande månaderna skulle bli grymma!

Kommentarer
Postat av: emma

jättebra ! :)

2011-11-29 @ 23:01:45
Postat av: Quinee/Inees

Jätte bra !!!

Berätta !!! Det blir mycket roligare då :D<333

2011-11-29 @ 23:12:47
URL: http://justinbieberstoriesnu.blogg.se/
Postat av: LAILA

BERÄTTA! :d

2011-11-30 @ 07:28:43
Postat av: Anna

Jättebra!!!!!

2011-11-30 @ 22:22:08
Postat av: Louise

Hej var med och tävla om dagens blogg där alla mina 100-200 läsare kan blir din här på

http://laakinoiise.blogg.se/2011/december/dagens-blogg-torsdag-4.html#comment

ska vi följa varandra på bloglovin?

Förlåt om du inte gillar sånna här kommentarer! :)

2011-12-01 @ 19:06:32
URL: http://laakinoiise.blogg.se/
Postat av: ebba

berätta vveckorna!!

2011-12-06 @ 21:19:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu