INFO

Den nya novellen kommer heta Who Owns My Heart.
Kändisarna i denna novell kommer vara Justin Bieber. Här kommer info om huvudpersonerna:)


Justin Bieber vet ni redan allt om tror jag... Om ni inte gör det... get help! Haha nää skoja ;)




Chasity Williams:

En vanlig 17 åring. Hon bor i Sydney med sin familj. Hon har stora grå, blåa, gröna ögon och brunt långt hår. Hon är väldigt lång. Hon är sig själv men ganska blyg, hon är lite tillbaka dragen.
Hennes bästa vän är Angel. Chasity älskar all sorts sport. Speciellt bollsporter. Men hon har även en hemlig passion för musiken. Hon älskar att sjunga och dansa. Hon dansar med Angel i Sydneys bästa dans grupp. Dance Elite. Om man är bästa vän med Angel får det konsekvenser... Chasity vill bara smälta in men Angel är för populär för att bara kunna smälta in. Chasity's största hemlighet är att hon har ett allvarligt hjärtproblem och en sorts magsjukdom som gör att hon inte kan äta så mycket. Alltså som en sorts anorexia. Men hon tar en massa mediciner. Bara Angel vet om det.

Chasity ser ut som Miley Cyrus, så Miley finns inte med.


Angel Martinez:

17 år. Hon bor i Sydney med sin familj. Hon är motsatsen till Chasity. Angel är allt framför blyg och lugn. Hon har mörkbruna ögon och brun-svart hår. Hon är speciell på sitt sätt. Angel är ganska kort och tanig. Hon är med i skolans cheerleader lag och dansar i Sydneys bästa danslag med Chasity.
Angel älskar att stå i centrum och är väldigt populär. Hon går alltid i de tredigaste kläderna och alla killar trånar efter henne. När Angel och Chasity föddes så flyttade deras familjer till L.A. Angel var retad över hennes stora näsa, buskiga ögonbryn, glasögon och snea tänder. När hon var 10 så fick hon göra en näsoperation, fixa ögonbrynen, göra en laser grej så man slipper glasögon och ha tandställning i två år. Efter alla jobb så tränade hon ned sig till sin dröm kropp och därför hatar hon sin barndom. Hon är även lite avundsjuk på Chasity för att hon är så perfekt. Men de är bästa vänner genom allt. Har alltid varit, kommer alltid vara. Bara Chasity vet om den hemligheten.

Angel ser ut som Selena Gomez, så Selena finns inte med.



Handling:
Chasity och Angel är bästa vänner och har varit ända sen dagis. De är varandras motsatser. Angel's största dröm är att få gå på en Justin Bieber konsert. När deras familjer åker på semester till Tyskland. Men där ska Chasity och Angel se Angel's största idol Justin Bieber. Egentligen gillade Chasity inte Justin men följde med ändå. Men vad händer när Justin faller för Chasity?

Denna novell handlar om kärlek, vänskap och svek.

Första kapitlet kommer nu!



ENJOY!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu