Someone Like You, Introduktion

Hej, jag heter Abigail Hayes och kallas Abi fast... egentligen heter jag Bieber i efternamn. Jag är 16 år och är Justin Bieber's okända tvillingsyster...
Fast det vet ingen om förutom min familj och släkt. När Justin bestämde sig att bli känd så flyttade jag ifrån Kanada till Oxford i England till mina kusiner (dem heter Hayes i efternamn). Jag ville inte stå i rampljuset som "Justin Bieber's syster". Jag hade såklart fortfarande jättebra kontakt med mamma, pappa och Justin. Vi träffas inte så ofta, men jag och Justin sms:ar ganska mycket.

Jag är verkligen inte blyg, men gillar inte att stå i centrum. Just därför valde jag att leva ett anonymt liv. Jag är väl rätt så populär i skolan. Mina två bästa vänner heter Haley och Chelsea.
Jag älskar att sjunga och kan spela över fem olika instrument. Därför bestämde jag mig för att göra en audition för engelska sångtävlingen X Factor 2010, där börjar min otroliga resa...



Abigail gör en audition för X Factor och försöker fokusera det bästa hon kan på tävlingen, aldrig hade hon trott att hon kunde hitta kärlek. Hon finner sig i en situation, dragen mellan sin karriär, och sin livs kärlek. Vad kommer hon välja? Vad kommer hon behöva offra? Kommer hon kunna hålla sin egentliga identitet som Justin Biebers syster hemlig? Someone Like You handlar om lögner, kärlek och att följa sina drömmar.


Abigail:

Tumblr_ltladmszei1r0rrf8o1_500_large

Haley:

Tumblr_lu1rieyjq41qkojjlo1_500_large

Chelsea:


P.S! Allt är för tillfället 2 år tillbaka i tiden, alltså är det år 2010! Bara så att ni inte bli förvirrade ;)

Kommentarer
Postat av: Cecilia!

Asså, fyfan va grym den låter! redan nu! ;) Men snälla gör den här novelllen låååång till typ 80 delar minst! snälla! Den kommer bli så awesome om ni gör det ;)

2011-11-03 @ 21:23:21
URL: http://1Dtruelove.bloggplatsen.se
Postat av: Tippe Bieber

Jag vet vart ni fått storyn ifrån.... ;) MIG ;)

2011-11-04 @ 00:28:02
URL: http://justinbieberismine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu