Everything About You, Chapter 20 - Fuck Preparations.

I felt his breath tickle my neck and it sent shivers down my spine. The others drove the smaller boat they were currently on to the decks on the backside of the yacht. It was time to continue our trip along the Australian harbour.
 
Or should I say... The Harbour down under...
 
Everything about this country was so bloody sexual it made my brain go all fussy. Firstly calling it "Down Under", secondly that the large island was shaped as a bum and thirdly... Uh... The uh.. I-. Oh whatever.
 
And the best thing of all; the good part hasn't even started yet.
 
I love Australia.

Faamia's perspektiv:
 
Jag var en röra. En total stor fet (inte bokstavligen) röra. En hormonell och kåt (dessvärre). Uppbrottet visste jag att det skulle komma så småningom, men ändå kom det som en total chock. Den förstörde mig eftersom när jag äntligen förstod att jag verkligen var kär i Logan så hade jag redan förlorat honom.

 

Det är verkligen en touché eller hur?

 

Därför fortsatte jag min deppvecka och låste in mig på mitt hotellrum så fort vi anlände tillbaka från båten, vilket var för... två dagar sen...? Jag lät inte någon komma in, med undantag från Eleanor, Sutton och Louis (eller eventuell pizza/kinamat hemkörning). Jag kollade på repriser av Vänner, åt oändliga mängder av Nutella och Ben & Jerry’s och kollade även på Titanic minst femton gånger. Varje gång grät jag en minisjö runt mig.

 

Snyft.

 

Klockan hade slagit halv tolv på dagen när tre knackningar hördes från dörren.

 

This is Eleanor and Sutton! You've been in here for two days straight!" hörde jag Eleanors mjuka och oroliga röst säga. 

"Oh shut up pussyface! Get your fucking arse off the couch, we're going clubbing tonight! Don't make us barge in on you, you wanker!" ropade Sutton irriterat och jag pallrade mig ur soffan som jag hade varit fastklistrad i fram tills nu.

 

Med det tjocka duntäcket virat runt mig gick jag med stapplande steg mot dörren. Irriterat drog jag upp den och stirrade på de två kvinnorna utanför.

 

Påminn mig snälla varför jag är vän med dem?

 

"What the fuck do you want?" muttrade jag och la armarna i kors.

 

 

"Don't go all snarky missy!" sa Eleanor och flinade.

"Oh my God! You smell! Have you ever heard of a shower before?" sa Sutton retfullt.

"Yes I have. It's a great place for self-pleasuring! Wait, wha-"

"Well, get your skinny arse into the shower then, you sex monster."

 

Hon flinade och rufsade mitt hår och jag drog mig undan. Jag stampade med ena foten i marken och putade med läppen. Sutton behövde bara peka ett finger i duschens håll och jag lommade iväg. Jag låste bakom mig då man inte kunde vara säker när det kom till Slutto- SUTTON. 

 

Jag tittade på duschen med stora ögon. Det såg inte ut som en dusch, utan mer som ett överteknologiskt vertyg som man behövde använda hjärnkapacitet för att förstå sig på. Jag slet blicken från duschen och tittade mig i spegeln.

 

WOT.

 

Det fanns stora blåa påsar under ögonen, kinderna var i en överblek färg och hyn hade aldrig varit sämre. Jag nöp mig i kinderna för att få lite färg i dem. Det slutade med att jag rev mig på mina oklippta naglar och fick ett litet jack i kinden.

Jag muttrade alla svordomar jag kunde komma på medan jag klädde av mig och gick in i duschen. Blicken for över de många knappar och spakar som satt på panelen.

 

Faamia Malik. Hon som har lika högt iQ som ett nyfött barn.

 


Jag vred försiktigt på den största och genast sprutade en jetstråle i mitt ansikte. Chockat gav jag ifrån mig ett litet skri och försökte skydda mig genom att hålla håret framför strålen. Det misslyckades jag med och istället så stängde jag av den snabbt.

 

Wow. Jag använde min hjärna för en gångs skull.

 

Jag flinade och gav mig själv en high five. Istället prövade jag nästa spak och hett vatten föll ner över mitt huvud och axlar.

 

**

 

"Take the stick out of your bum and try this on," sa Sutton och höll fram en leopard mönstrad cocktail klänning. "That wussy Harry Styles is going to pray for him not being born when he sees you."

"Why can't I just go as a big babydoll or something?" stönade jag och tittade på Sutton.

"Do you want to bloody shag him or what?"

"Yes, but-"

"No buts! He would much rather shag that hoe since she is, unfortunately, sex on legs. So that's my we have to find the perfect dress for you."

 

'That hoe' var Suttons smeknamn för Miley. Hon drog med mig ut ur den lilla butiken som ironiskt nog hette "Sexy, Sexy, Sexy". Dåligt med fantasi kallar jag det...

 

"I'm sorry, but... What the actual fuck are you wearing?" frågade Sutton plötsligt.

"I dunno. Eleanor left her pyjama a while ago, so I decided to wear it. These are totally your UGGS by the way." sa jag ärligt och ja armen över hennes axel. "Your outfit isn't very pretty either so shut the fuck up you slut."

"I'm sort of loving this new Faamia. Grrr." flinade hon och jag skrattade.

 

Ashley Benson and Selena Gomez Get Close on Set of Their Movie Spring Breakers in Florida on March 5, 2012

 

Klänningar måste hata mig... Eller kanske tvärtom? I alla fall, vi hade letat i över tre timmar nu efter den perfekta klänningen, hittade vi den? NEJ. N-E-J.

Karma kan köra upp ett ljus i röven.


-.-

 

Antingen var den för stor runt bysten, för lång eller bara tråkig. Sutton var fortfarande pigg och var bestämd på att hitta den "perfekta, sexiga klänningen". Aa men eller hur? Austrailen var inget sexigt land. Allting med detta land var osexigt förutom surfkillarna med bara överkroppar som gick runt hela tiden. Resten av befolkningen var... jaa... australienare. Stavar man det så...?

 

ÄSCH.

 

Vi hade fram och tillbaka på samma gata hela tiden då den var fylld med olika klänningsbutiker. Vi hade passerat den hemlösa mannen som satt och spelade dragspel minst 182375891749681793489 gånger...

Man kunde säga att jag nästan höll på att döda någon. Så irriterad och trött var jag.

 

"Eh, what the hell?" sa Sutton plötsligt. "Has that store been there all of the time? I must be fucking blind... C'mon Famewhore."

 

Hon tog ett bestämt grepp om min underarm och jag stönade när hon slet mig tvärs över torget. Jag stretade emot så mycket som jag orkade/kunde, men jag visste att det var hopplöst eftersom Sutton vägde myyyyycket mer än mig.

 

Fat bitch.

 

"Sutty, doooon't!" klagade jag innan hon drog med mig innanför dörren.

 

Vi möttes av ett hav av klänningar. Hon satte genast iväg och sökte efter den perfekta medan jag satt ner på en stol på hjul för att mina fötter värkte. Jag måste ha missat skylten som det stod prydnadsstol på, för nästa sekund föll jag huvudstupa ned på golvet. Med ett ansikte som var planterat i golvet hörde jag hur Sutton skrek ett lyckligt "I've found it! I've fucking found it! Get the fuck over here!"

 

Jag kände mig lika ignorerad som Kevin Jonas blev i Jonas Brothers...

 

Inte märkte någon att jag ramlade. Jag gjorde det nog för ofta antar jag...

 

"Faaaame! Come heeeeere!" hörde jag hur hon ropade.

 

Jag reste mig sakta upp och gick längs de många ställen med klänningar hängandes. Jag kom fram till Sutton och såg att hon höll i något rött. Hon såg nöjd ut med sig själv och jag tappade hakan.

 

Daaayum... I'm gon' be one sexy ass muthafukkah!

 

 

 

"Isn't this too tight?" frågade jag Sutton och kände hur jag knappt kunde andas.

"Have you gone mad woman?! Your boobs look soooo posh in that dress babe!" log hon och kollade häpet på mig.

 

Jag kollade mig i spegeln ytterligare en gång.

 

I'm feelen sexaaay...!

 


Äntligen hade jag hittat min klänning efter 17839475198 timmar. Mina händer gled längs det mönstrade satintyget och jag suckade glatt.

Men jag kunde inte vänta tills jag var tillbaka på rummet så jag kunde begrava mina kinder med Ben & Jerry's. Det hade tagit rekord lång tid men det var värt det för den här klänningen. Två flugor i en smäll.

 

SMACK.

 

"Get changed quickly, now we have to find me a dress. You have to help. Niall will drool when he sees me! Ah, I love shopping!" sa hon glatt och gick iväg.

 

Kvar stod jag och ville bara sjunka igenom marken.

 

Nåja.

 

Karma is a fucking backstabber. -.-

 


WOOT. I'M SO AZUM. LOVE ME LOVE ME LOVE ME LOVE ME LOVE ME. 

2 KAPITEL PÅ 2 DAGAR. JAG SKA FÅ TILLBAKS MINA LÄSARE. *determined* hahaha....

De här är jag nu:

image

Hoppas ni gillar detta mellan kapitel. Nästa kapitel kommer vara CRAY CRAY. Det kanske kommer ta lite längre tid för mig att skriva eftersom jag måste ha med saker som kommer få er att svimma... ;)

 

PG-13 eller vad haha... Sätter punkt här. Ha en fortsatt trevlig tisdag! Ifall jag inte hinner säga det, GLAD PÅSK I FÖRSKOTT eller nåt...

 

See ya babes <333333333


Everything About You, Chapter 19 - Fuck The Heat.

- Where are you heading? frågade jag skeptiskt.
- We, are heading south, sa Eleanor. Because we are going to Australia.
- Ooooh heeeeell to the no! Harry's tagging along El! I can't see him right now! I'm a state!
- Yeah. You should get gum, your breath stinks. You're coming.
- Bu-
- No buts! Go get showered, now!
 
Jag morrade lågt och satte iväg.
 
Om jag visste vad som skulle hända i Australien, skulle jag aldrig ha följt med

Faamia's perspektiv:
 
Sutton fucking Chandler var en människa jag skulle lägga till på min "to-kill" lista tillsammans med Eleanor fucking Calder och Zayn fucking Malik. Jag satt på ett fucking plan, fast mellan Niall och Louis. De satt och diskuterade hur Xbox var roligare än playstation? Louis var på Xbox's sida och Niall på playstations.
 
DE BRÅKADE ÖVER TVÅ FUCKING SPELKONSOLER.
 
Och jag trodde att jag hade brist på liv... Tsssss, proved I'm very wrong...
 
- But xbox is so much easier man! utbrast Louis.
- No! svarade Niall bestämt. You can't play fifa on xbox!
- You so can! You can't play Buzz on playstation.
- I regret even playing Buzz! It's so bloody childish!
 
Louis hämtade andan på ett dramatiskt sätt. Vad kunde jag säga? Louis fucking Tomlinson var en stor jävla drama-queen.
 
- Don't talk about Buzz that way! sa Louis surt.
- Seriously! avbröt jag dem båda. Your arguing about a fucking game! What are you?! Five fucking years old? For fuck's sake you dickheads...
- Faamia! utbrast Liam häpet. That's a naughty choice of words!
 
Jag himlade med ögonen åt hans fjantigheter. Liam var ju Disney-fantast. I Disney världen hörde man inte ens ett "Shit!" eller "Hell", istället hörde man "Shoot!" "Darnit" och allt PG-rated.
 
Blegh.
 
Vad kunde jag säga? Jag var på ett fucking-mood idag.
 
Nej, misstolka inte.
 
Jag var tvungen att säga "fucking" i varje mening. Något som varken Liam, Zayn eller He-who-must-not-be-named. Ja, jag använde den meningen igen eftersom jag inte fick säga hans namn. Då skulle jag riskera hängning. Vilket betyder min egen död.... o_O
 
Scary shiet.
 
Louis och Niall hade nu tystnat och pratade istället om det nya albumet Take Me Home. Jag tyckte det borde ha hetat; "Hi I'm Harry Styles, I'm fit as fuck and has got adnormally large hands, I would like to Take You Home if you get where I'm heading ;)"
Men det kanske bara var jag som tyckte det. Jag suckade och gick över till Sutton och Eleanor. De hade fucking dissat mig. (-.-)
 
- Thanks for leaving me with the fucktards, muttrade jag och slog mig ned på Suttons knä.
- You know what? började Sutton. I've missed you and your snarky comments.
 
Jag och Eleanor kollade chockat på henne.
 
Sutton Chandler säger aldrig att hon saknar någon. Det är ett fucking mirakel! Sutton var minst lika förvånad över det som just hade lämnat hennes läppar.
Hon knuffade av mig från sitt knä snabbt och kröp ihop till en liten boll.
 
- Eleanor you skinny bitch! stönade Sutton och höll för sina ögon. You've rubbed off on me! I never tell anyone I miss them! Except Niall or course...
- I like this new Sutton, sa Eleanor nöjt. You should start caring more. More people will enjoy your presence. Like that hipster girl in the bookshop at Heathrow.
- Hell to the no! That hipster bitch was sending me glares everytime she spotted me!
- Maybe because you threw a book at her! flinade jag. That sounds like something I would accidentally do though...
- I didn't mean to do it! The book flew out from my hand and collided with her face! Clearly the winds dislike that hoe-bag!
- Since when can books fly? frågade Eleanor ironiskt.
- Since when did you become Sarcastic Sally? svarade Sutton lika ironiskt.
 
**
 
Hetta.
 
Vatten.
 
Fuck my fucking life.
 
De var de enda tankarna jag hade just nu. Vi hade landat i Australien, vart hade jag ingen aning om. Det enda jag kunde tänka på var att det var så JÄVLA FUCKING VARMT. Jag saknade redan det kalla regniga vädret hemma i London.
 
Det var mitt i natten när vi kom fram, men ändå stod det hundratals fans inne i flygplatsen. Jag kunde fortfarande inte förstå hur trogna fansen var. De skulle till och med skippa skolan för att få en glimt utav sina  idoler.
 
Stalker varniiiiiing.
 
Jag längtade redan till att få somna i den stora hotellsängen. Resan hade inte varit speciellt underhållade då Louis, Niall, Eleanor och Sutton hade varit dampbarn hela resan. Alltså varit högljudda och druckit lite för mycket...
Tur att vi hade ett eget flygplan, annars skulle det ha varit synd om medpassagerarna.
 
Zayn greppade min hand och vi gick bakom Paul som fick kämpa oss igenom massorna med skrikande fans.
 
 
 
Fan att Eleanor gick femtioelvatusenåttiosju kilometer bakom mig eftersom hon hade vattenflaskan som jag behövde vid denna hemska fucking hetta.
 
Fuck.
 
Vi hoppade in i bilen och jag höll nästan på att dö på grund av näringsbrist, men jag använde all min kraft till ett försök att sätta mig på sätet. Men eftersom jag inte hade en gnutta koordination i min kropp, studsade jag upp från sätet och ner på golvet. Med ögon som halvsov höll jag ett krampaktigt tag om min kära bakdel.
 
"You're so clumsy Fame," flinade irländaren och jag skickade en hotfull blick i hans håll men kom sen på att mina ögon var stängda.
 
Way to fucking go.
 
Någon tog tag i mina överarmar och lyfte mig upp på sätet. Halvvägs på väg att somna mumlade jag ett tack och lutade mig mot närmsta axel. Denna var extremt benig så jag antog att det var Eleanor.
 
Beniga jävel...
 
**
 
"Oh yeah! Gimme some of that! Just like that baby! Aaaaargh, you are so sexy doing that!"
 
I was honestly on the verge of leaving this photo shoot. At first I had found the photographer's sexual innuendo's hilarious, but after a while I was growing more and more irritated at the Australian man. Once more I leaned over the table top, hiding my annoyed façade and plastered an innocent look on my face.
 
Australia's Vogue had called my agent the day before and asked if they could book in a photo shoot.
 
Everybodey lovez me yo'.
 
 
 
Though I had to admit this was probably one of the funniest shoots I had ever been on! Mostly because they had fed me with 183451873458194803275984610 bottles of coke, so now my energy was through the roof.
 
"Grrrr, who's your daddy! Oh my, you so fine! Show me those lush curves! And... we're finished, thank you everyone!" Marco yelled and rushed towards me. "It had been a great pleasure shooting you today. It's not often one of the most influential models of this world, lands here down under!"
"Say whaaa...?"
 
Down under...?
 
WHAT THE FUCK IS WRONG WITH THIS COUNTRY?!?!?!
 
He completely ignored my answer and walked past me. So much for hospitality... With my Malik-genes stepping in, I angrily stomped my foot on the ground.Completely forgetting I wore high heels, I lost balance and stumbled around and fell on my face.
 
"Awch." I muttered with my face plastered to the floor.
 
I rolled over so I was laying on my back before standing up and storming out from set. Not leaving the clothes I was wearing, which was a very revealing white blouse and red short short short short shorts. It was probably a pair of really big panties in real life.
 
They actually looked a lot like my grandma's if I was going to be honest...
 
And before you ask, yes, I have seen my dear paki grandmother in her underwear once. It will never, never, happen again...
 
It still haunts me to this very day....
 
I walked as fast as the clumsy Jeffery Campbell shoes let me. I earned a few looks from people on the street but my eyes was fixed on the big Range Rover many metres away. Paul must've seen me coming cause the car drove closer so I could just hop in.
 
"How do girls dress these days?!" he exclaimed as soon as I placed my bum on the passengers seat.
"Don't ask me. I can't even dress myself properly, so I would never know what goes through the rest of the world's population of girls!" I said as he drove away.
 
We chatted about my panties/shorts for the rest of the ten minute long car ride. He said it looked like his wife's big panties she wore when she was pregnant. I sincerely hoped Paul wasn't comparing me to his pregnant wife, cause if he did I would probably go jump off a cliff. No offense to Paul, but I wouldn't chose him to become my baby daddy.
 
We all know who that would be...
 
Harry Styles with his sexy smile, broad shoulders, pointless tattoos and abnormally large hands.  
 
Did you hear that sound...?
 
It was the sound of me, taking off my shorts.
 
HARRY STYLES. IMPREGNATE ME.
 
"I'm going to try that I didn't just hear that," Paul said with a strained tone.
"I said that out loud right...?" I asked and hit my head forcefully against the window. "Ouch!"
 
I rubbed my forehead and groaned.
 
Could this day get any better?
 
Note the sarcasm.
 
**
 
After I arrived back at the hotel, all I wanted was to take a long and well needed nap. But no. Apparently the boys had ordered an adventure thingy on a big ass boat. Yes you heard me. I could lie and say I was actually excited to be on a boat. But no. Because I couldn't swim, I was terribly afraid of water. And no, I have no clue why mine and Zayn's parents decided not to teach us to swim when we were younger.
And another reason why I was going to hate this stupid trip. I had to bear with seeing Harry in nothing but trunks for an entire day.
 
Fuck me fucking sideways.
 
I hated Harry Styles and his hotness with a burning passion. So why Ghandi, why am I attracted to a fucking baby face with curls?!
 
I needed to sort my life out. Fast!
 
 
So now I was sat on a boat. With five morons, one slut and my Ellephant. Tell me again how you want to have my life...? That's right. You don't!
 
I'm probably going to die alone with my 72 cats.
 
After all I am a lonely wolf....
 
Aaoooooooooouuuuuuuuu.
 
The sun was burning my skin. I was part Irish after all, which meant I was pretty pale. I watched the others bathe and have fun in the water. A scream suddenly pierced my ears. I couldn't see Sutton anymore. Niall stood on the smaller boat with a smug face. I bet he pushed her into the water. She returned to the surface after a few seconds, sending every curse she knew in Niall's direction. She was so going to make him pay for that.
 
Pay for it as in bodily favours...
 
If you understand what I'm talking about...
 
Wink.
 
"How come you nor Zayn can swim?" I heard someone say behind me. I immediately knew who the voice belonged to.
"I don't know Styles. Ask my parents." I muttered. "Why are you up here anyway? Shouldn't you be down there?"
 
He shrugged and stepped closer; I was still not facing him. His torso sneaked up against my back slowly and I my breath hitched in my throat. He wasn't directly touching me, but it was still so arousing to find him almost grinding me!
 
If only he could grind me...
 
"Who should grind you?" Harry asked, his voice sounding amused.
"Oh, shush!"
 
7933516716_af78843fa3_z_large
 
I felt his breath tickle my neck and it sent shivers down my spine. The others drove the smaller boat they were currently on to the decks on the backside of the yacht. It was time to continue our trip along the Australian harbour.
 
Or should I say... The Harbour down under...
 
Everything about this country was so bloody sexual it made my brain go all fussy. Firstly calling it "Down Under", secondly that the large island was shaped as a bum and thirdly... Uh... The uh.. I-. Oh whatever.
 
And the best thing of all; the good part hasn't even started yet.
 
I love Australia.

Ska vara ärlig och säga att jag hade ingen aning hur jag skulle avsluta detta kapitel... Isch, lovar att ni förväntade er värsta kapitlet med Faamia dagisbarn och allt... Men eftersom min hjärna är inställd på Raw Love och sadness/depression så måste jag bli van vid att skriva helt fucked up crazy ass muthafukka igen haha...!
 
Bestämde mig för att skriva lite på engelska. Kommer inte göra det i fortsättningen då de är svårare att skriva på engelska nu när jag inte är inställd på Fames crazy upptåg.
 
AJA. Love you guys! <33333

NEJ

DETTA GÅR INTE. Jag får ingen inspiration till Raw Love längre!!! HATAR MIG SJÄLV. Jag har tänkt fortsätta med Everything About You tills vidare.... Hör jag er skrika av glädje eller vadååå..?
Så RAW LOVE kommer vara 'on hiatus' och EAY will be my pågående BITCHEZ. BE. LIKE. WHOOT.

/mADDEpOO

Bloggtorka...

Avskyr att skriva såna här inlägg efter typ nästan en och en halv månad av ingen uppdatering. Jag har inte lagt av än! Kämpar med skolan och dylikt, dock är inspirationen nere på noll. Kapitlet är halvklart och jag får panikångest... (okej, kanske inte panikångest men aja) Men jag ska försökaaaa, buhu... Hatar såna här inlägg... :(

/ M

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu